min prins sover sött

finns ingen sötare än Milliam när han sover : )

Natten som var skrämde han mig, låg med ryggen vänd mot honom.. så hörde ja de prasslade lite bakom mig så vände bara på huvudet, där låg han på mage med världens största ögon 1 cm från mitt ansikte och spanade in mig, skvatt som bara den! då skratta han och la sitt huvud på min kudde och somnade : )  Min sötnos!


Slut på veckan

Så var det slut på den här veckan. För varje dag som går närmar det sig inflyttningsdatum även om det känns långt borta nu..  Ska bli skönt att få lite ordning o reda på allt!

Idag har jag bestämt mig för att ta upp min fotbollskarriär igen, kommer verkligen dö.. men någon gång måste man ju dra igång? Så nästa måndag ska jag känna på lite : ) 

Tog en kvällspromenad med Emelie nyss, skönt att röra lite på sig med gott sällskap : ) 

Imorgon kommer jimmy hem från jobb i norge, så då får jag äntligen min norska brunost! :D Det ska bli smaskens!


men hej, de va länge sen

Som sagt, lite smått vad som händer nu.



  • Flyttat från Karlskoga
  • Letat lägenhet med mamma, men det är inte lätt. Hon är nog kräsnare än jag ; ) Nejdå men skönt att ha någon som hjälper en. Mammas krav blev iaf uppfyllda, grönområde och kvällssol.
    Vad gör man utan sin mamma?
  • Får lägenhet i Torsby den 1 september, drygt som tusan att vänta på att hela lägenheten sak tapetseras men vad gör man, bor hos mamma tills dess. Det är skönt men man blir lite galen på köpet, trångt!
    Gud det sak bli sååå skönt att få komma på plats. Blev en 3:a så Milliam och jag får ett eget rum var, kan vara skönt när han blir lite större : )
  • Letat nya tapeter till varje rum... hur många finns de inte
  • Börjat tagit ut mina första föräldradagar, 5 ddr i veckan att börja med.. 
  • Krånglar med bostadsbidrag, underhållsbidrag osv...
  • Spanar ny säng, soffa och ev dator? Bredband är ju en djungel.... 
  • Fixat Milliams försäkring som bara "lega på bordet"....  Trött jag blir, trygghansa............
  • Tar hand om Milliam på mer eller mindre heltid, inte sån stor skildnad från innan men Milliam kommer spendera var tredje helg hos sin pappa i Karlskoga.





De här blev ett bra val för oss alla tre.  Jag tycker självklart det är trist och det har varit oerhört jobbigt, men ibland blir det inte som man tänkt sig. Man får göra det bästa av sittuatuionen och tänka på vad som är viktigast, det är vad vi gjort nu. 
Oerhört glad för den tid vi hade tillsammans. Tack vare den tiden fick vi det absolut finaste som finns. Milliam.
Det bästa av mig, det bästa av dig, blev de bästa i hela världen. 



RSS 2.0