hemmakväll

idag fick det bli en lugn kväll med bara mig själv = ) ibland är det riktigt skönt att bara få vara. Speciellt nu när jag funderar på hur allt egentligen kommer gå? Med skola och allt, det är mycket som blir anorlunda nu. När man dessutom har föräldrarna ca 17 mil bort så blir det ju lite svårare med allt också.  Jag menar här sitter jag i en etta och är fortfarande studerande. Som tur är så är vi två om det hela. Jag kommer bli väldigt beroende av min pojkvän nu för att allt ska funka både praktiskt och ekonomiskt. Nästan så man får dåligt samvete.. Men ändå så vet jag att det inte finns något jag kan göra åt saken.

Skolan närmar sig med stormsteg och jag har en miljon saker i mitt huvud..  Livets tuffaste skolår är snart igång.
inte nog med att jag ska försöka läsa in så mycket jag kan, så ska jag ju även jobba in ett års praktik på ett halvår vilket jag får göra på lov och efter skolan. Ja ni, jag kommer ha häcken full kan jag lova ; )

Nu börjar magen hårdna och ja ni alla som var fram och kände på mig på festivalen kände ju att de finns något hårt som putar utåt ; )

2 days left

Gårdagen var väll sådär . . de var lerigt precis överallt. Tittade på Hoffmaistro igår, dem var kanon live, snacka om att ha energi iallafall : ) 

Lite senare fick jag leta upp min kära vän Ragén,  åt en varsin texmextallrik, mumms den var efterlängtad kan jag lova! 
idag blåser det storm..  och regnar såklart. 

Borde man kanske stanna hemma ikväll och ladda tills imorgon istället? 

Chansar

Ser ut att spricka upp lite, men vad vet jag? 
Så jag drar ut. Först till madde, sen drar vi vidare och lite senare till PIP.

Så för alla er folk som sitter och är deppiga av det dåliga vädret, try this!


Efter regn kommer solsken?

Vilket väder, stackars campare som troligen ligger och simmar i leran nu..  Jag är totallt otaggad att dra på pip ikväll.
Så, om det inte blir bättre väder senare ikväll så tar jag en hemmakväll. 
Var ju iaf där på dagen och tittade på Lorentz & M. Sakarias. helt okej! Men bättre genom högtalarna hemma : )  Fick lite amatörkänsla av deras uppträdande..  

Nu kan man även gå in och köpa 3 och 2 dagars på pip. 
www.putteiparken.se


Första dagen avklarad

Visst har jag nämnt att min mobilkamera är riktigt dålig? egentligen dax för en ny telefon..  Får önska mig av pappsen när jag fyller år  : )  Hur som helst så kollade jag och Madde på Caroline af Ugglas igår, vad mer kan man säga att hon var super?!  Vill se henne igen! Kanske skulle man dra till skansen idag där hon uppträder? ; ) 





Är man duktig kan man ju även få en . . 



Madeleine skämdes dock lite men hmm... vem var det som såg ut som ett barn på julafton när Lasse Lindh delade ut kramar? De var då inte jag : )  

Idag är det inte så mycket jag känner att jag verkligen vill se, blir iallafall Lorentz & M.Sakarias.

ses där!

fixing

Nu håller jag på och fixar mig lite . .  Så får vi väll se när jag och madde tar oss in till stan och pip. Måste leta upp min biljett också . .  den ska ligga någonstans här i röran : ) 

Är skittrött tyvär : / Kunde inte sova alls inatt... så jag gick upp och målade naglarna, pink edition.

O just ja, har glömt att säga att mitt comviqnr ( 076710... )  inte längre används av mig, utan min kära lillebror, den äldre av dem. De värsta av allt är att den som har nyast och dyrast telefon av mig,mamma o mina syskon är min minsta lillebror på 6 år .. Fusk! = ) fast han använder den nästan bara till att spela på..  men det händer ibland att jag frå ett sms från han "  BAIS "     

ne, nu ska jag fortsätta.


Solning

Idag när jag kom in till stan var klockan alldeles för mycket, stan var stängd. Madeleine kom till mig och vi gick och handlade sen så gick vi och solade = ) skönt men varmt! Tur jag inte solade alls länge! Ikväll ska jag göra en sak som jag dragit ut på väldigt väldigt länge.... RAKA BENEN. herregud amanda ta dig i kragen! : )

ÅH JA, jag längtar tills imorgon. CAROLINE AV UGGLAS säger jag bara. 
Här är en låt med carro som jag tycker är jättefin och är de inte fantastiskt att kunna lyssna på en låt där någon sjunger med sån inlevelse att du nästan kan känna hur personen känner sig...     Min kära mor är jätteledsen över att hon inte får se henne = ) 


Svar till anonym

Fick en fråga angående hur jag ska göra med skolgången nu. Antar att det är många andra som också sitter och klurar på den frågan, så tänker ge er alla ett svar :)

Beräknad födsel är hittils 7 Januari, fastställs mer exakt på ultraljud den 10 aug.
Jag har planerat att gå kvar skolan eftersom jag har ett år kvar.

I åk 3 så har jag 3 kurser utöver frisörämnena, samhäll, svenska och religion (+ projektarbete.)
Varje fredag har vi praktik och den kommer jag att jobba in under höstterminen vilket betyder att jag blir helt ledig varje fredag. I åk 2 läste jag 50 p extra. Vilket gör att jag även kan välja bort en 50p kurs inom frisör som är på vårterminen. Denna kurs ligger på måndagar.  Så förhoppningsvis kommer jag ha max 1 lektion på måndagar och ingen på fredagar.
Går och väntar spänt på schemat. Hoppas även att någon lärare kan vara snäll så jag kan få arbeta hemmifrån, tror inte det ska vara några problem med Samällsläraren ibland iallafall : )

Projektarbet är redan påbörjar och jag och Frida vet precis vad vi ska göra och hur. Vi planerar att vara färdiga till jul.

Så min plan ser ut ungefär att vara ledig Fre,lör,sön,mån . . vara i skolan de få timmar jag har lektion tis,ons,tor. 

Vi är ju faktiskt två om barnet, så den lilla tid jag behöver vara i skolan efter födseln kommer bebisen spendera sin tid med sin pappa : )

Det är min plan iallafall. Sen kanske inte de kommer gå att hålla den till 100% hela tiden. Ibland kanske man får offra lite närvaro timmar från skolan. Jag är nöjd bara jag kan gå ut med betyg i handen. Oavsett om det är G eller MVG.

Hoppas mitt svar dög : )  

ASF

ska starta en sovförening tror jag, Amandas sovförening. .. där man gör det man är bäst på, sova = ) Var upp en snabbis tidigare idag sen somnar jag om.. Så nu ligger jag fortfarande i sängen : )

idag ska jag iaf ta mig till Karlskoga city, tänkte dra med mig Madde på stan. Köpa lite smått och gått som body scrub, nagellacksborttagning, mm. Undrar om det kanske är mycket folk på stan nu? När pip drar igång imorgon . . hoppas inte.
Ligger och kollar på lite balklänningar och jag vill ha en klänning i guld.  Vilket kommer va supersnyggt om man är brun och dessutom har mörkt hår och mörka ögon.

            Delicious

Music

Några andra som jag ska se på pip är dessa.


Min favoritlåt av Lorerentz & M.Sakarias

superbra vecka i Arvika

Nu var det snart en vecka sen jag bloggade och det beror på att jag inte haft ngt direkt "hem" i arvika .. eftersom pappa går och väntar på ett hus som håller på att renoveras nu innan han ska flytta in . .

Första natten sov jag i en sommarstuga pappa har fått lånat av en kompis . . lite småmysigt tänkt jag men hm . .
visste ju att de låg mitt ute i ingenstans , men hade väll ändå lite högre förhoppningar om stället..
Ingen el, inget vatten, ingen mottagning och utedass. Resten av veckan bodde jag hos kompisar i stan kan jag lova : )

Fredag så åkte jag, Tina och massa andra till Sunne på fryksdalsdansen . . Tina hade aldrig varit där förut och ville jättegärna se Björn Rosenström . . jag som sett han varje år där sen jag var 13 var dock inte lika glad ;  )  
En bra kväll/natt må jag säga : )  Vara dock trött hela helgen sen efter att vi kommit hem 06.00. .

Nu till veckan är det PIP.
drömde inatt att jag blev skitbrakompis med Carolin af ugglas.. Hon skulle flytta in i min lägenhet efter mig dessutom..de var grejer de ; )

Arvika

Yes imorgon bär det av. Först buss till Karlstad sen byte till tåg mot Arvika... Resan tar ca 3 timmar, drygt. Väntar ca 40 minuter i Karlstad. Kanske ska ta en snabb shoppingrunda på 40 minuter? Mja, något plagg kanske man hittar iaf ;  ) 

Halv tre är jag alltså i Arvika : )



En fråga, Torkar inte killar sig när de har kissat på toa? 

har idag fått höra "  ah men hallå, vilken kille gör de efter den har kissat? "  

Jag trodde det var självklart att man alltid torkade sig när man varit på toa!?  

ingen solning

Ne ångrade mig med solningen, inte idag. .  För har flagnat lite på axlarna :O Därför gör jag såhär istället att jag gör en rejäl body peeling så jag får bort alla snuskiga hudrester. Sen solar jag, då håller solbrännan längre vilket är mycket bättre : ) 

Viste ni att om man solar solarium så blir det som att huden skulle ha solskyddsfaktor 2 efter. Dock inte så högt men bättre än inget alls. Därför ska jag sola en gång innan jag åker till Sunny beach också. För jag brukar tyvärr inte vara så duktig att smörja in mig med solskydd, oftast har jag inget solskydd alls.

Men så är det väll alltid? Innan man åker så har man lagt upp en plan att man ska sola försiktigt de första dagarna och smörja in sig så man inte bränner sig. Jo så borde man ju göra...  Sen kommer man ner till den stekande solen och man inser att man bara har ett par dagar på sig att få en bränna. I solpaniken så skippar man ju då solskydd och steker tills man blir neger. Ja, sån är jag iallafall. 

Förra året när jag var utomlands med familjen sa mamma att jag måste ha en sjukdom . . som anorexia, fast med solning. Jag solar och blir brunare och brunare men tycker själv jag är en riktig blekfis. 

Fjantig som jag är har jag alltid ett mål innan jag åker utomlands. .  Denna gång tyckker jag ändå att jag inte satt ribban högt utan att detta är genomförbart : ) 

Egentligen är jag nog född med fel nationelitet ^^


M - stands for MORGONMUSIK

Sätt igång dagen med lite musik


Solen ?

Were are you?  Satt starkt och funderade på att gå och sola i solarium förut.. men ne, orken fanns inte riktigt.. så tar det imorgon på morgonen. Känner att det är behövligt nu när solen ändå inte tittar fram. Man känner sig ju så mycket piggare och fräschare när man är brun.  


Känns skönt när man kollar statistiken på bloggen nu förtiden = )   Antalet läsare växer och växer . .  Vilket ger mig större anledning till att hålla bloggen uppdaterad : )  

Inget fan av bloggkoder

Fy vad jag hatar att ändra på bloggar, massa koder hit och dit. Jag är dessutom värdelös när det gäller just detta.. bara massa siffor och bokstäver överallt, precis som matte B!  jaja, nu har jag gjort några "simpla" ändringar, de får duga tills vidare : )   bättre än ingen ändring alls tycker iallafall jag.

borta bra men hemma bäst?

Men nu sitter jag faktiskt för en gångs skull vid datorn i min lägenhet : ) Får ofta frågan vad som egentligen är hem för mig ? Oja.. de vet jag inte, jag säger hem till Både Karlskoga, Till pappa i Arvika och mamma i torsby ..  
Som jag skrev i ett sms förra veckan

" Jag åker hem nu under några  dagar, men jag är hemma snart igen : ) " ...   Inte lätt inte!

har fått lite småpanik över att sommarlovet snart är slut och jag MÅSTE köra bil med pappa... Hm ja, i veckan blir de Arvika gott folk.. över helgen med faktiskt tror jag. Så akta er gott folk på vägarna, för här kommer jag och jag är skitkass på att svänga  = ) 

Är du vaaaken?

ligger i sängen nu med datorn. självklart har jag ju varit upp en gång tidigare imorse och kissat . . Skönt med bärbar dator. Det vore ju om man skulle dra upp en stationär dator i sängen . . mindre kul.

fick sms av Jennifer Helge igår " Jag har sett Madde!"  och sen inget mer.. haha, ja du helge, de hoppas jag du har eftersom ni har gått i samma klass i två år nu ; )


Min minsta lillebror har precis lärt sig redigera foton på mobiltelefon . . tjusigt

Färga håret eller inte under graviditet?

Den här frågan är väldigt svår att ha ett direkt svart på. Dels för att det inte finns så mycket forskning om hur vida det skadar fostret eller inte. Lika så med att jobba som frisör när man är gravid.

Men man ska veta att håret inte är som innan graviditeten, oftast är håret mer poröst och det är svårt att veta hur resultatet blir. jag har försökte att hitta så mycket info som möjligt angående hårfärg och liknande.
Så när jag har samlat min egna kunskap med information som jag hittat så kommer jag fram till detta:

Förr i tiden innehöll hårfärg mycket farliga ämnen som fostret kunde ta skada av. Dessa är dock borttagna i dagens produket. Men, Hårfärg och bleknin innehåller Oxidationsmedel som är väldigt starkt, och inga starka produkter har väll någonsin varit hälsosamt. Har läst om många som har färgat håret och det har gått galant. Dock skulle jag inte använda mig av blekning eftersom det är mycket starkare och farligare för kroppen. Det är även svårt att få ett snyggt blondt resultat, näst intill omöjligt.  Så om man absolut måste färga håret vid graviditeten så tycker jag man ska vända sig till en frisör som har kunskap om de produkterna den använder. För hur många hårprodukter finns det inte i världen? och alla är olika starka, miljövänliga osv...        var även försiktig så inte håret går av, eftersom håret är mer poröst ..   Skulle ju va snyggt, när man blir tjockis, att även ha små korta hårtussar på huvudet ; )  

Jag väljer att inte färga håret under hela graviditeten..  Ser det även som några hälsomånader för mitt hår som har fått stått ut med mitt färgande och blekande ; )  Skönt att min nuvarandra hårfärg ligger ganska nära min naturliga hårfärg nu. Ännu en anledning att låta håret vara just nu!

Tips: Ta hans om håret på sommaren, sol och bad sliter hemskt mycket!




Använder mig av detta när solen är som hetast under sommaren . .    Man kan ju gissa vad som åker först ner i min resväska ner till Bulgarien . . .  


babykläder



"Killhögen"



"Natuella högen"



"Lilla tjejhögen + massa strumpor "

Idiotbror

På morgonen när vi skulle åka  till Norrköping så skjutsade Martin mig till min lägenhet där de andra sovit under natten..

Får ett sms av mamma runt 06.30 där det står att Rikard har sovit ute på balkongen hela natten .  . 
Trodde självklart hon skämtade men några sekunder senare fick jag ett mms ...



Ja, det vat någon som var lite frusen på morgonen iallafall ; )





För ca 3 veckor sen var jag hemma hos mamma och kollade barnkläder som hon hade. .  Lägger in bilder lite senare idag  : )

kissss kisssss

jag har fortfarande inte klätt på mig så jag springer runt i martins morgonrock.. skönt att det är helg, eller? Själv märker jag faktiskt ingen skildnad på helg eller vanlig veckodag nu när det är sommarlov och jag inte jobbar något : ) 

 Ikväll blir det tråkigt, Martin ska åka in till någon kompis i stan . .  jag vill inte åka in till stan heller, finns inget speciellt att göra där heller..  
 
Jag kissar hela tiden! Det börjar bli lite jobbigt nu asså.. jag får aldrig sova ut en enda morgon utan att jag måste SPRINGA upp tidigt och kissa.. Just nu är jag kissnödig 24/7..   Sånt är livet ; )

Korta resan

Nu är jag hemma igen efter våran korta resa till Kolmården : )

Resans + : Vädret var bra, mina bröder var snällare än väntat, vi missade ingenting, Såg både säl och delfinshow, mamma åkte en karusell ( vilket aldrig sker annars ) , hotellfrukost

Resans - : Semester tid vilket leder till att hela Sverige är där på samma gång, trång och kö till allt. Det är sånna här saker som får en att hata människor bara av att de finns, mamma är sämst på vägar så vi körde fel ett antal gånger efterson kartläsaren Rikard hade somnat i framsätet, alla hundra barn på frukosten som bara skriker och gråter.
Mamma sa då att de var lika bra jag blev van, men hallå, jag ska ha en, inte hundra barn ... ; )

börjar få lite panik med körkort, eftersom jag skulle kört med pappa hela sommaren och de har inte hänt en enda gång, så nästa vecka ska jag till Arvika. Kör varje dag, för veckan därpå åker pappi på cykeltävling . . 

Nu är det exakt en månad kvar tills vi åker till Bulgarien  : D

stackars små lilltår

Ibland undrar om de finns något som gör ondare än att slå i lilltån i något.

Spräckte dessutom huden lite, så dä kommer lite blod. Men det är inget emot vad jag gjorde för några år sen när jag blev jagad och sprang ner för en trappa och rakt i en vägg.. även med min fot, alla tår åt vänster förutom lilltån som sjävklart stack åt höger. då hade jag spricka mellan lilltån och ringtån som heter duga! Man såg ben och allt om man särade på tårna.. fast de var dock min vänstra.

r.i.p min högra lilltå


Kul att ha två lilltår som en gång dött


Kolmården

Ikväll kommer mamma, Rikard och Daniel till mig i Karlskoga. De stannar och sover här eftersom det är halva vägen till kolmården. Sen bär det av tidigt imorgon, mot alla djuren! Planerat att vi ska gå i parken hela dagen sen ska vi sova på hotell , mumms älskar hotellfrukost! Sen blir det ännu en dag på djurparken + safari.

Minstingen Daniel är väl den enda som inte varit där förut och när jag frågade honom vilket djur han helst ville se ... så tänkte han efter en bra stund ... " VALAR!!! :D "    Hm, jo tack, ungefär de enda djuret som inte finns där . .   
Så då ändrade han sig till Noshörningar, världens tråkigaste djur enligt mig själv.

Själv så gillar jag nog mer Delfinariumet, aporna och en tur i safariparken ; )






Sunny beach?

ja, nu har jag Elin och Emelie iallfall reserverat en resa till Bulgarien.. Kunde inte boka direkt nu för man var tvungen att betala på en gång, så vi reserverade den, och fixar betalning ikväll : ) 

Resan är dock den 18 aug, o sen 8 dagar.. Så jag missar en veckas skola...  *synd* ; ) 
Ne men ska faktiskt ta igen blandannat fredagens praktik veckan innan hade jag tänkt . . 

Självklart blir resor mycket billigare när skolan börjat... så vi betalar 4000 per "kvinna" och då ingår frukost, vi får balkong o de är pool, luftkonditonering o mer : ) toppen!

Sluta eller inte?

Nu ser jag på datorn att div 2 serien kommit ut.. fan vad roligt.. Känns dock tråkigt att jag inte kommer spela där alls. Det klart jag vill, jag vill jättegärna. Men hur ska de gå? Div 2 är mycket högre tempo och hårdare, det är ju inte direkt något för någon som är gravid. Men jag vill ju inte sluta heller? Jag får ju spela så länge jag själv känner för enligt barnmorskan så, det enda jag skulle passa mig för var att få boll i magen? Men eftersom det självklart inte är jag själv som skjuter bollen på mig i magen så är det ju himla svårt att veta när det kommer en boll i maghöjd, det händer ju titt som tätt..  Sen har vi ju ingått i samarbete med Degerfors som ska spela lägre div och där dem som inte går inte lika mycket för det får spela, men det fatta jag inte så mycket av. . 

Jag borde nog ringa tränar-Lotta.

Frågan är också hur jag ska hinna? Ska ju jobba in praktik och det är projektarbete och massa..  Hm .. 

vad gör man?


Frukostdax!

Nu sitter jag här med min skål med hallon och blåbärsfil och flingor med röda bär, som är en riktigt favvo! Har dessutom haft i några bitar vattenmelon, men nja...  De är nog godare med melon om man har vanlig fil eller naturell youghurt. Annars älskar jag vattenmelon! Alla andra meloner kan slänga sig i väggen : )


I´m back

Nu är jag tbx igen..  min tripp till torsby bestod såklart av barnpassning barnpassning och barnpassning, men det är väll bra övning ; )   
 
Idag har jag träffat Madeleine, det var ett tags sen! Vi feta oss med pizza såklart.. fan om inte bebismagen kommer av sig själv får man hjälpa den en bit påvägen ; ) haha

I slutet av veckan måste jag åka till Arvika, se så att  folket där lever och hälsa på Ida :D  sen måste jag övningsköra med pappa också... : (  .. jag är typ, rädd för vägen. Aja, måste väll övervinna min rädsla eftersom jag verkligen måste skaffa körkort innan bebisen kommer. 

Igår gjorde jag könstest nr 2. . ( eftersom vi bestälde två stycken ) Å jajjemen, visst visade det en liten pojke igen. Känner mig lite säkrare men dock inte 100 : ) ...  Den 10 aug ska jag och Martin på ultraljud.

Gomorron

Nu sitter jag här nyvaken, igen. Vaknade tidigt imorse för jag skulle med bussen till Karlstad och sedan åka med Elin i bil från Karlstad till Torsby. Men jag mådde skitdålig och hade ont i huvudet så jag kände att en busstur på en timma inte skulle va någon höjdare.. Har redan spytt i en buss en gång och vill inte göra det igen. Så jag gick och la mig igen, nu är huvudvärken borta och jag mår okej : )  dags att kolla nya buss och tågtider!   Det är väldigt drygt att åka dit upp ska ni veta, tar ca 3 timmar.. och ibland är det väntat i karlstad en timme så då tar det 4 (men det är mest på helger). Först tar man buss upp till Karlstad, sen knallar man till tågstationen hoppas på tåget o så åker man iväg på nytt ; ) 

Ska bli skönt att få komma hem, få va barn igen, få maten lagad, kläderna tvättade, vikta och inlagda i garderoben o allt annar som hör till när man kommer hem : )    åååh massa mys med lille Daniel såklart :D

gråt gråt

ja som sagt. Jag kunde inte hålla in tårarna under Michaels minnesstund. 
Vem blir inte ledsen när hans lilla dotter Paris står och berättar hur mycket hon älskar sin pappa och att han är världens bästa pappa, att hon saknar han så mycket samtidigt som hon gråter hejdlöst. Ne usch, det är det sorligaste jag vet. Barn som mister sina föräldrar. Sånt borde inte få inträffa.


En tanke till alla barn som mist sina föräldrar. 


m.j

Sitter solklart och kolar på tv nu : )  It´s great!

Imorgon bär det av, hem till mamma och syskon i Torsby, givetvis är jag barnvakt åt minstingen, men det är bara roligt : ) Vet inte hur länge jag stannar kvar.. men de får vi väll se : )

Har ingen dator där uppe, eller joo.. men den lever sitt eget liv så jag har inte ens tålamod att sätta mig vid den.


Body pump

Bestämde mig för att åka med in till stan när Martin skulle med Sturaro och gymma...  Så jag drog mitt arsle till Collusem, gymmande först lite lätt med Katten, sen kom ragen . .  som sparat mustach igen, suck! Som ut som en gammal liten gubbe. . sen tröttna jag på gymet där uppe och gick på ett body pump pass istället.

Eftersom mitt blodtryck var lägre än normal så blir jag lättare yr och speciellt nu under graviditeten när vi är två. Så därför har jag bestämt mig för att träna själv istället för att gå på fyspassen med handbollen. Detta för att jag ska kunna hålla mitt eget tempo, ta vila och känner efter själv. Vilket är mer eller mindre omöjligt med de konditionssprutande handbollstjejerna. Då blir de ju att kuta ensam i vilket fall ; )  Sen så vet jag ju inte ens hru det blir med handbollen till hösten.. Funderar på att kanske vara med lite till en början iallafall?  Vi får väl lse hur jag mår och om jag får bebismage någon gång . . 

Imorgon ska jag träna, sen ska jag se på tv från 14.05 till 24.00!!!!^

Tv4 minns Michael Jackson, King of pop ..
 Once he was beautiful



Husmor

Yes, idag gör jag faktiskt hushållssysslor.. eller ja, en iallafall..  jag tvättar, men det är jävligt mycket tvätt så man kan ju räkna de som flera = )    Idag var mitt morgonhumör piss, Martin hade åkt till jobbet så jag var ensam.. Gick upp sorterade tvätten och tyckte själv jag var jätteduktig. Sen när jag ska gå ut och tvätta (martin har tvättstugan i ett litet hus brevid) så ser  jag att vattenspridaren fortfarande är på sen igårkväll...  Någon försökte visst göra vattenpark här..  Men martin hade ju "inte tänkt på de.. " när han gick precis brevid sen när han går till bilen.. Hm, man får ju fan vatten på sig när man går på grusgången jaja, jag rusar ut och försöker stänga av.. men hittar inget? Ringer martin, får reda på att man stänger av den inne, i någon liten vrå under trappen..    Tillslut fick jag av den iallafall och kunde återgå till mitt tvättande..  då jag hällde tvättmedel i fel fack så fick stå med fingrarna och försöka få över det till rätt eftersom det inte fanns någon skopa eller något. 
Nu äter jag godis, så snart får jag väl ont i magen.

Imorgon fyller Jennifer Helge i min klass 18 år, så ska till henne o grilla o fira : )  Grattis till henne! 


Första testet gjort

Nu har jag gjort det första testet med Intallgender,som då ska visa vad det är för kön på bebisen,
Paketet kom igår och bestod av tre delar, en mugg som man ska kissa i, sen en sak man ska suga upp urin med och sen själva resultats muggen. När man gör testet är det tydligen viktigt att det ska vara morgonurin så jag hoppas upp klockan 05.50 då jag vaknade pigg som en lärka och gjorde det.

Igår när jag satt och läste bruksanvisningen stod det att det enligt labb ska bara 90% säkert. Men att det visat 83% säkerhet för folk som provat, detta ska tydligen bero på att dem inte riktigt följt bruksanvisningen. Så det var jag väldigt noga med : ) 

Mitt test visade grönt, vilket betyder att det ska vara en liten pojke : )

Eftersom testet är ganska nytt och de slagit fel för en del så är jag självklart lite skeptisk. Men kommer att göra ett exakt likadant om ca en eller två veckor. Kommer även göra ett könsultraljud.




Äntligen lite moln

Nyss vaknat för tredje gången idag, så nu går jag upp . .  Ska äta lite sen måste jag dra till bibblan och lämna tbx lite böcker som jag, madde och carro lånat. .   Sen bär det av till Kristinehamn. Carolin slutar jobba 15.30 , så efter de ska vi grilla lite hos henne sen pyser vi till riiiiiiiix fm festivalen ; )  

De som uppträder i Karlstad idag är: Millow, Style, Lili och sussie, Anders (johansson) Fernette, Kim och Janet från "Made in sweden" , Basic element, Ramsells, Ragdollz (streetdance)


RSS 2.0