bartenderskolan


Nyss tittat på bartenderskolan, kan man göra något annat än att drömma sig bort?




Hos mamma

Nu har jag varit hos mamma ända sen igårkväll. Sover här inatt igen eftersom jag ska passa Daniel när mamma jobbar. Har varit jätteduktigt och städat i garderoben i Daniel rum idag. Så harhittat massa roliga saker sen jag var liten..  Bilder, saker jag skrivit, saker som andra skrivit... riktigt kul : ) 

Nu har Daniel läst sin läsläxa för mig, han är så duktig : ) 

har även ringt o kollat öppettider på dagiset idag så imorgon har jag tänkt att jag ska skriva schema & skicka in... ska även på företagsrådgivning imorgon, spännande....


Duktig kille




Inatt sov Milliam helt ensam i sitt rum ända till 06.30 imorse, så skönt! : )  Första gången...
Annars brukar han vakna någon gång mellan 00-02 och sova resten av natten med mig : )

Förstorningen jag beställde på Milliam : )




mary kay





Följde med elin igår när hon skulle köpa smink. Några mary kay konsulenter som hade försäljning i en lokal.  Elin shoppade loss men inte jag & Malin. Har alltid varit lite skeptisk till Mary kay sen vi hade det i skolan en gång. 
Men iallafall, så fick man skriva sitt namn på en lapp så hade man chansen att vinna massa produkter. Så det gjorde vi..    
Senare när jag och Elin satt och åt mat så fick vi båda sms om att vi vunnit, woho! Kul! Så nu får vi se om jag kanske kan ändra uppfattning ; )   


Sötnosen

Har varit ute och åkt lite pulka nu. Milliam verkade inte tycka de va så himla kul.... va nog mer jag som tyckte det var roligt att han åkte ; ) Haha


Pulka

Nu har jag satt i bältet i Milliams pulka, så snart ska vi ut och åka = )

Har äntligen hittat kamerasladden också, så kan lägga in lite bllder sen.... 

Nu ska ja klippa Martin

natten

Sådär, jag uppdaterat tom på natten. Nu sitter vi hos per på lite efterfest´. Har varit en toppenkväll, helt lagom  = ) nu har per gjort mat till mig. Gott. Ska se om han har ngn rolig bild jag kan lägga ut....
inte så cool men här är min matlagare

nördper


Natti


tacoholic

efter en lång dag i badhuset så har vi ätit tacos... mumms.  Nu ska jag nog platta håret.... 
vad tusan ska man ha på sig då, har fasen ingenting känns det som. Suck...

Haha daniel står och dansar på min matta, sweet.

FÄRDIG

Nu är jag helt färdig med all tvätt. Gick upp 07.00 imorse...  har tvättat 6 maskinger, hängt på tork, vikt och lagt in i garderoben. Otroligt skönt att ha de gjort. Skönt att slippa dra med Milliam fram o tbx till tvättstugan också..

Nu ska jag packa badgrejer för snart kommer mamma och hämtar mig, jag och Daniel ska till badhuset och bada : ) efter det så blir det TACOS med familjen hemma hos mig, gud vad gött.

Ikväll kommer Elin & hennes gäng hit, så ikväll blir det utgång!



sen kväll för mig : (

Eftersom de blev sent hem från karlstad, hämta brorsan på konfirmation i lekvattnet, sen skulle vi äta... Så kom hem till mig ca 12. Eftersom ja köpt lite fotoramar till Milliams kort idag så kunde jag inte låta bli att fixa lite. Så nu har jag satt i korten = )  Saknar min älskling så himla mycket!!

Jag har gjort en stoooooor tvätthög på vardagsrumsgolvet. Jag skulle kunna ta en bild och lägga ut, men då skulle min mamma strypa mig låååångsamt ; )  Tur att jag ska tvätta bort högen imorgon, så bäst jag kommer upp i tid om jag ska hinna : )

Natti

On my way home!

Sådär nu har vi lämnat älsklngen hos sin pappa och även julshoppat lite. Blev inte så himla mycket faktiskt. Skulle behövt en dag till tror jag....   Men har iaf köpr en babypulka till Milliam så nu blir det ut och åka : )

Sitter i bilden nu påväg hem. Världens längsta bilkö framför oss. Riktigt luspudel som ligger längst fram. I vanliga fall brukar jag sitta och vänta på idol & tacos nu.. men icke!

Tvättid 07.00 imorgon, nice.


Sen kväll för Milleboy

Efter många om och men så åkte faktiskt jag och Milliam hem till oss på kvällen. Tanken var väl egentligen att sova hos mamma men eftersom Milliam fortfarande va vaken runt 10 så va de lika bra att dra hem.. jag behövde ju ändå duscha packa o fixa en massa.

Idag kom papprena på att Milliam har fått dagis. Han ska gå på avdelningen "nyckelpigan".. Så under helgen ska jag sätta mig och fylla i alla papper om inkomst o så.. jäkligt svårt när jag får sitta och gissa, jag har ju ingen aning om vad jag kommer tjäna varje månad?

Nu när Milliam är i den åldern att han tycker att julklappspappret och snöret är roligare än de som är innuti så har jag bestämt mig för att köpa julklappar för halva "julklappssumman" och sätta in resten på hans konto. Smart va! Så kan han ha bättre nytta för de pengarna när han är lite äldre : )

Nu har jag duschat med inpackning och peeling. Ska ta ett varv och kika lite grejer på datorn, sen får det bli bed time!

Julklappsshopping

Imorgon åker Milliam till Pappa..   Så då passar jag om mamma på att handla julklappar i karlstad. Fundear på vad jag ska köpa till Milliam i julklapp.. Hmm... men det lär inte va så svårt. Är ju bara att gå in i en leksaksaffär och det finns en miljon saker att välja bland.

Jag & Daniel har skrivit önskelistor idag. Vi har även gjort en önskelista åt Milliam haha : )  På min önskelista står det typ pengar, solkort & massage...  och kokböcker skrev jag också! Eftersom jag ska lära mig laga mat.
Så imorgon ska jag INTE köpa något åt mig själv. Ska ha det som mål när jag börjar dagen iallafall : )

Råkade berätta för Daniel att man blir tjock om man äter för mycket kolhydrater(som han senare såg att hans havrekuddar innehöll) så nu har vi haft lite kvällsträning med sittups, armhävning & allt möjligt. Nu ligger Milliam och Daniel i varsin säng och ska sova..  
Jag är alltså barnvakt just nu. Mamma kommer nog hem snart.


Kom till mamma

Jag kanske borde ha kollat mer på paradise ändå.....



detox

Tittar på Rachael ray nu.. handlar om detox och dieter.. Ganska kul faktiskt. Citron sätter tydligne igång något i kroppen som gör att blodet renas.. och grönsallad absorberar metaller som finns i kroppen, de ni.  Kål ska även ha stor verkan på kroppens avgiftningssystem..   
Tänk vad fint det är när de dukar upp massa frukt och grönsaker på ett bord haha...  ser ju hur gott ut som helst, synd bara att det inte alltid är det = (

Själv så har jag varit ganska duktig den här veckan, jämfört med vad jag brukar... Inget godis och ingen dricka..  sköööönt. Vi får väl se óm jag klarar helgen utan också...  hur svårt kan det va EGENTLIGEN.

I helgen ska jag ta med mig Daniel till badhuset och simma, skitskönt, synd bara att jag inte minns senast som jag gjorde det..


jag känner att min älskade rosa mixer står och väntar på mig...



vart är min kamerasladd tro..

Nu har jag letat överallt och jag hittar alla sladdar förutom den, typsikt...   Jag har iaf varit duktigt och diskat lite. Nu ska jag borsta gaddarna och ta natten .


ååh

När jag kommer fram till posten för att hämta ut mitt paket så säger hon som jobbar där " Det där får du hämta ut på ica, de har glömt att sätta på en lapp om det : ) " ..... skitkul när jag hade gått ända dit.. bara för mig att traska mot ica...   Nu har jag iallafall min fotoförstorning på Milliam : ) superfin! Kan visa senare...

Nu måste jag bada min lortgris

Rundtur

Nu är jag ock Milliam hos Mamma.. va tvungen att skriva ut lite papper från datorn och eftersom jag itne har någon skrivade fick jag ge mig ut i kylan.. Nu har jag även passat på att betala lite räkningar o så..

Milliam är surpuppa så är nog dax för mat nu..  

Sen ska vi gå till posten och hämta ut en fotoförstorning på Milliam, fun!  Något som är mindre kul är att de kommer ta mig ca 1 timme att gå hem från posten sen..    jag hatar kyla : ( de räcker nu..  Nu är vi fått den kyla vi behöver för att längta oss fort till sol och 40 grader varmt...   tänk att vintern alltid ska känna så himla mycket längre än sommaren..   

Nästa vecka ska jag på företagsrådgivning. Ska bli kul att se om det är något jag missat eller om jag har koll på de mesta! Men de som är viktigast just nu är att jag ska ha ett namn ...... skitsvårt!


rensat garderoben

Igårkväll blev jag trött på alla kläder som bara ligger och skräper i garderoben, man vet ju inte ens vad man har.. Brukar alltid tänka "Hmm, men de här kan jag ju ha... " sen så använder man de inte sen iaf...  Men icke nu!  När jag höll på med kläderna så knackade det på dörren och in steg en ängel, det var mamma med min laddare! : D Så då kunde jag ladda mobilen igår..   o ja slipper gå till mamma och hämta den nu : ) 


Dundertabbe av mig

Kom nyss hem från Mamma nu. Har glömt min laddare till datorn där : ( : (  och jag har inge batteri i min dator! Så den dör vilken minut som helst.. sen är de ju himla lyckat att min mobil är pajj så ja bara kan ladda den genom datorn...    O den är nästan slut i batteri också! : (    Blir en tvkväll för mig.... Det första jag sla göra när jag vaknar imorgon är alltså att gå hem till mamma och hämta den....

suck : (


bvc - 10 månader

Milliam väger nu 10.7 kg och är hela 79 cm lång : ) Min lille gubbe har blivit så stor!
Skulle ha gått hem till oss sen men eftersom de var så himla kallt så är vi tbx hos mamma igen. Så nu tänker jag stanna här tills hon slutat jobbet och kan skjutsa oss hem.. Jag behöver dessutom handla blöjor och massa annat så behöver en bil i vilket fall : )    Kollade nyss på termometern, bara -2,5?? jag som trodde de va minst -10......  äh, mamma termometer är säkert trasig : )

Nu ska jag ringa företagsrådgivare..


Lanvin for Hm

 http://www.hm.com/se/#/Lanvin/

Gästdesigner den 23 nov på H&M. Vilket är idag!  Läckert, men jag ska spara min kronor : )




Ingen kan väl ha missat septembers version av Petters mikfrofonkåt.. addicted.


Brr.. kallt

Sitter hemma hos mamma nu och tittar ut genom fönstret, ser jäkla kallt ut.. Jag som redan fryser inomhus : (
Har kämpat med att få upp min 14åriga bror ur sängen.. inte det lättaste! Tänk när min lilla älskling blir 14.....
Ne nu tror jag att jag och Milliam ska lägga oss och mysa lite i sängen..


Nytränad

Nyss kommit hem från handbollsträning. Skönt att röra lite på fettet! De borde jag göra lite oftare.. o ska även göra det nu framöver.  Å äta litte bättre, sluta leva på godis och cola..Jag lagar ALDRIG mat. Milliam äter sin mat och sen slänger jag i mig en macka eller flingor, snabbt och enkelt? Ja! Men håller tyvärr inte i längden...   För blir så himla trött och nu är jag trött på att alltid vara trött ; ) Jag måste alltså inte bara röra på mig och sluta äta så jääääkla mycket godis... ja måste även lära mig laga mat. De är den största utmaningen!
Men jag får helt enkelt ta fram en kokbok, handla vad jag behöver....  o testa mig fram :) 
Lättare sagt än gjort.....

Ne nu ska jag duscha & sova.


jag älskar att komma in på bloggen och kolla statistiken när den stiger..



Nu räcker det

Orkar inte läsa eller räkna mer..  Just nu tror jag inte att jag kommer så mycket längre än såhär.
Imorgon ska jag ringa tuab, företagsrådgivning. Sen ska jag försöka registrera mitt företag så snart som möjligt så jag får ett organisationsnr så jag kan börja beställa färger o annat.

Vilken tur jag har som kan ringa Elin och fråga om allt.. Synd bara att jag är så dålig på att förklara vad jag menar, stackars henne : ) Ibland vet jag inte själv vad jag pratar om. Jag vet vad jag tänker och hur jag menar, men att förklara så någon annan gör det är inte alltid det lättaste!

Imorgon ska Milliam till bvc, väga mäta osv.. spännande : ) Idag har även hans femte tand tittat fram!





Barnfri några timmar

Milliam har precis åkt tll mormor några timmar nu.. Så att jag ska få tid till att greja mett företagspapper och läsa. Ingen är nog gladare är han som får komma och leka med min lillebror, fullt ös! : )

Nu ska jag sätta mig o göra en kalkyl... låter himla roligt va?

http://hhollys.blogg.se/images/2010/plugga_40056721_87797617_117167301.jpg

Hipp hurra!

Idag är Milliams 10-månadersdag! : )  Gud vad tiden går fort! Om 2 månader är killen redan 1 år!  Nu sitter han och drar ut alla dvdfilmer ur en låda.. Det är nästan de första han gör när han vaknar varje dag...Sen efter det går han på lådan med massa sladdar o skit... sen när det ligger filmer och sladdar över hela vardagsrumsgolvet, då är han nöjd = )



Nu tror jag att jag och Milliam ska ta en promenix ute i snön : )

ordlös

vet inte riktigt vad jag ska skriva, men ändå vill jag skriva något.

I februari kommer jag vara 19 år, ha en son på 1 år och vara egen företagare. Jag är rätt bra. Jävligt bra faktiskt.

Men för att man ska klara saker i livet behöver man ha folk som man vet finns där för en, som alltid ställer upp. Utan min mamma hade jag aldrig klarat det.. Det finns ingen som har ställt upp så mycket för mig.. och kommer aldrig finnas heller. Jag är så glad över att Milliam kommer ha så många år framför sig med sin mormor.

Min Mamma är helt enkelt bäst. Tack för allt.
http://4.bp.blogspot.com/_uG7WK2IZ4bc/SwZTQK8vWFI/AAAAAAAAAVQ/spdivsG_0Nk/s1600/hj%C3%A4rta.JPG

sista timmarna på veckan

Milliam har precis somnat nu, min lilla älskling.

Idag har farmor varit här och hälsat på, trevligt trevligt! Så nu har jag frysen full med bullar... farligt. Haha..

Nu är jag otroligt trött på mitt hår. I need a change! Ny färg och extensions.. meeeeen just nu mår inte mitt hår helt hundra så vill inte färga riktigt än.. Å jag har lovat mig själv att försöka låta bli att göra något med det på ett bra tag...   Men jag kan inte börja jobba och se ut som en råtta i håret??   


Laila


Läser aldrig bloggar

Nu ska jag erkänna att jag nästan aldrig läser någon annas blogg... faktiskt. Får nästan dåligt samvete när jag vet att det finns folk som läser min blogg varje dag medans jag tittar in i deras blogg någon enstaka gång på flera månader.....    Anldedningen till det är att alltid glömmer bort själva namnet på sidan och jag sparar aldrig i favoriter heller för jag tänker " jag gör det sen..."  för jag vet att det finns bloggar som jag vill läsa varje dag!!  Elin brukar tippsa mig om bloglovin, att man kan följa bloggar där...  men jag börjar med att lägga till på favoriter ; )

Så lägg en kommentar med din blogg så hamnar den på mina favoriter : )
Här ska läsas bloggar!



Dagis

Nu har jag ringt runt och krånglat.   Så nu är det klart att Milliam kommer att skolas in på dagis i slutet av januari så han är redo att börja 1 feb = Jag kommer börja jobba 1 feb!! Fasen va härlig, ser verkligen fram emot de här nu : )  

Så nu behöver jag ett namn på mitt företag... HJÄLP.  Förslag någon? : )


Underbara älskade fredag

Fredagar känns väll alltid lite extra mysiga! Kommer sitta bänkad framför tv'n ikväll, idol. Ska ta och ringa till Elin som va och tittade på genrepet igår..  Måste ju få reda på om det kommer bli bra ikväll eller bara skit. Än en gång håller jag tummarna för att Minnah ska åka hem för jag komme dö om hon är i final när vi ska dit och titta...

Nu ska jag ringa & kolla om jag kan få dagis tidigare. Har sökt från 1 mars men ska försöka ändra till ca 1 feb om det går.. 


Mina foton har kommit!

De va som tusan vad fort det gick! Å jag är helnöjd.  Ska alltid framkalla till vanliga foton nu ; ) haha..

Nu ska jag kika robinsson och drömma mig bort...

Jobb är så gott som helklart nu kan man säga..  dags för mig att starta upp ett företag! De här ska bli intressant : )

Behöver ny mobil

Min mobil har slutat ladda sig när jag använder en vanlig laddar... Det går helt enkelt inte. Fungerar bara när jag laddar med usbsladd från datorn.. men hur krånligt är inte det då.
Sen slutar vissa knappar att fungera ibland, när som helst och hur som helst... 
Men jag ska fightas med den här ett litet tag till för just nu har jag verkligen inte lust att lägga pengar på en ny telefon...      Önska sig i julklapp kanske?  


pepparkaksbak

Hämtade lillebror Daniel idag efter skolan.  Nu är vi precis färdiga med vårt pepparkaksbak, mysigt! Undrar varför degen ska va godare än själva pepparkakorna.. 

Har även passat på att klippa Daniel idag, välbehövligt.  : )

 


Dödstrött

Jag är så himla trött... och det är jag jämt nu förtiden. Får knappt upp ögonen när Milliam vill gå upp... Måste komma i säng tidigare! Försöka lägga mig runt 22 istället..

Nu står Milliam och hänger vid mina knän.. dags för gröt!


Färg & bullmys

Ikväll fick jag besök av vimsmajan Emelie...   Färgade håret på henne, känner verkligen att jag vill igång nu igen : ) 

Jag & Milliam har varit duktiga å tvättat idag..  han hjälper iallfall till att dra i tvättkorgen.

Idag har jag gjort en superbra sak. Har massa bilder på Milliam på den här datorn och även på den gamla datorn. Så samlade ihop alla bilder som jag kände att jag ville ha och har fixat så de blir framkallade till vanliga kort : ) Inte ofta man gör det alls längre...   Men tänk om allt skulle försvinna, man vet ju aldrig med datorer.. då har jag ingenting..    Så nu känner jag mig lugn, haha : )

Nu ska jag gå och lägga mig & prata i telefon, mys. 

Laddar för pepparkaksbak imorgon med lilla Daniel

mitt allt


hos mamma

Jag och Milliam är fortfarande kvar hos mamma... ska byta kläder på Milliam sen ska vi nog pallra oss hem.. men det är ju så jäkla kallt. Fryser bara jag tittar ut så det lockar inte värst mycket..

Måste in på apoteket en sväng för att hämta mer välling åt snutten.. 

Ikväll ska jag färga håret på Emelie också : )

TIDEN GÅR SÅ FORT..



Kanongrej!

http://ufnappen.blogspot.com/

"Vår idé är att sammarbeta med en organisation som hjälper hjärtsjuka barn och sälja specialdesignade nappar där en del av vinsten kommer gå till organisationen."



Ny vecka

Milliam står och dansar framför mig nu, så himla söt : )

Den här veckan ska jag ägna åt att fixa en massa med företag jobb och allt sånt... Som det ser ut nu så kommer jag hyra stol från ca 1 mars. Vilken salong är inte helt hundra då jag inte vet hyran på den ena än...  

Ska bli jäkla roligt att få komma igång igen och att få vara egen, I like.


Nu ska Milliam ta en tupplur... jag med.

Tvtvtv

Känns som vi sett på tv hela helgen... men det kan va skönt att ta det lite lugnt : )
Nu kikar ja hollywoodfruar, maria e att för go, vilken stjärna!

Sen blir det självklart ensam mamma söker.


Nu ska Milliam få välling och pyjamas & en massa massa pussar...

postkodsmiljonären

Blir det nu. Testa hjärnan lite....  Synd bara att man sitter hemma i soffan och svarar rätt på alla frågor ; )  ger inte mycket till pengar de...

Nu ligger jag i soffan och latar medan kocken står i köket och gör tacos. Det är så det ska va... männen i köket!

slänger in en supersöt bild på min kära vän tilda som tagit stora steget att flyttat hemifrån och blivit sambo
 miss you


Myslördag

Nu ligger grabbarna och sover i sängen, sött.  Jag är supertrött jag med för Milliam va inte så sugen på att sova inatt...   men jag får gå och lägga mig lite tidigare ikväll istället.. Nu ska jag packa lite grejer till Milliam för han ska sova hos mormor inatt.  För mig blir det tacomys. tacos måste va de bästa som finns...  tröttnar aldrig : )

älskling är så duktig på att stå = )


idolyra

Sitter nu helt ensam o tittar på idol. Olle tabba sig lite idag tycker jag, skit..... heja olle!
Enligt mig så ska Minna packa väskan och åka hem... o de har jag alltid tyckt, jaja.

Nu ska jag ta mig en dusch.... o sen väntas sällskap : )


Har pysslat lite med bloggen också.. ska fortsätta någon annan dag för nu orkar ja inge mer, guuuud så tråååkigt med bloggdesign!!  Men det kanske är roligare om man kan ; )


Min älskling sover sött



Glad kille som hittat en påse majskrokar i skötväskan...

När han vaknar ska vi äntligen gå ut, för nu har de plogat... så nu tar vi oss fram : )


mera snö

Idag är det mer snö. Jobbigt, jag hatar verkligen att gå i snön med barnvagnen...  men ska ge oss ut på en liten tur sen ändå. Kan ju inte sitta inne hela vintern bara för att det är snö...


smal hon blivit då.... kanonlåt = )


roligt

När jag kollar hur många som läser min blogg förväntar jag mig att alla ska ha försvunnit med tanke på att jag inte bloggar så mycket längre... men det är oerhört roligt att se att det faktiskt inte förändrar sig mycket : ) 

Kan de inte bli helg nu?

Sitter och käkar mackor o ser på tv..
Har möblerat om lite i lägenheten idag, kulkul.

Va i Filipstad i helgen som var.. måste säga att även skithålan filipstad har ett bättre uteliv än Torsby haha.. Nästa gång ska jag nog testa Kristinehamn(caroline)....

Milliam står nu och det är oerhört roligt att se : D  Så nu dröjer det inte länge tills hans springer runt :  )
Han har nu 4 tänder, 2 uppe & 2 nere.... och han biter hårt!!

Just nu är jag otroligt glad!


RSS 2.0