dela frukt

Det är så kul nu när Milliam kan smaska på lite allt möjligt.. vi har börjat dela frukter nu.
Jag får gnäga av skalet på äpplena, han suger ur saften... jag får det torra fruktköttet.
Jag får "öppna" mandarinklyfan.. han suger ur allt, jag får skinnet.
Milliam äter halva bananen, jag ska äta andra.. han skriker om en gris och får min havla också.
Toppen helt enkelt ; )

Tog en kvällspromenad förut med Milliam, superskönt. Hoppas vädret håller i sig... 

Har även diskat, det känns otoligt skönt att ha klart.

Imorgon ska jag Milliam och mamma åka på sunnemârten!


sov sött

Första dagen på mitt nya liv gick bra. Ute på långpromenad med Anna imorse och handbollsträning lite senare.. fast bäst av allt är väl att jag inte ätit godis idag, 1-0 till mig!

Nu är jag trött och tänker försöka sova. Det är jag värd.

Natti

saknar min mysiga tjocka mage jag hade..... ibland iaf : )


Milliam vill inte sova..

Milliam har nämligen kommit på hur man drar sig upp och ställer sig upp i spjälsängen... så nu tror jag att jag fått lägga han ner 9 gånger, o mer lär det väl bli..  Ser att han just nu står och hänger mot sängkanten haha så nu ska jag och lägga han ner igen...    10
Nu är det full fart frammåt! Han kan ta några krypsteg men man kan inte kalla att han riktigt kryper än... men om en vecka så kanske?  Men snabbt går det ändå när han ålar sig över golvet och ALLT ska in i munnen.... tror det får bli munkorg snart! = )

Lägga milliam ner, 11....

Imorgon ska jag starta ett nytt hurtigare och hälsosammare liv, visst låter det bra iaf? ; ) 

o så var det ny vecka igen

Helgen är avklarad, blev en superkul lördagkväll! Slutade tyvärr lite för tidigt men så kan det va!
Igår var jag och Elin på bingo, om vanligt vann vi ingenting..   Hur svårt kan det vara? Någon gång borde man ju vinna tycker jag...

Nu har Milliam kommit hem igen! Så gött : )
vi har nyss varit till ica och handlat lite..
så nu blir det gröt för Milliam.....

saturday night

Nu har jag plockat lite i lägenheten..  Sänggaveln är på plats! ÄNTLIGEN
Men jag har fortfarande inte fått upp något på väggarna och rätt tomt på golven på vissa ställen, jaja man kan inte ta allt på en gång! ... 

så här ser det ut hos mig och Milliam just nu

mitt sovrum


vardagrum



Kök

Milliams rum




hall

min väldigt meningslösa del av hallen....


Sist och absolut minst... badrum



Lång fredag

Gick upp 06.30 igår för att väcka min lillebror som sov hos mig, väckte även Milliam eftersom vi skulle iväg.. Körde mamma till jobbet och Daniel till fritids sen åkte jag och Milliam hem igen...  (va tvugnen att ha mammas bil)..  Sen gav jag Milliam mat, bytte osv....    
Åkte sen en snabbis o hälsade på min morfar. Sen bar det av mot kga!

Jag och Milliam hälsade på sturaro en snabbsväng medans vi väntade på att Tilda skulle sluta jobbet. Sen tog vi med Tilda till max och käkade mat o snacka massa skit = )  Åkte sen och lämnade Milliam till Lotta eftersom Martin jobbade..  

Påväg hem stannade jag hos Caroline i Kristinehamn där jag blev kvar någon timma.. Fick tillslut åka eftersom jag skulle in på IKEA i karlstad också.. 

I karlstad ca 18.30 så bara att skynda mig..

Fixade allt jag skulle ha på ikea, äntligen fick jag med mig sänggaveln till min säng så nu snart är min säng komplett... ska bara få upp den = ) skruvade faktiskt ihop den idag.. men än så länge står den i hallen.

Klar på ikea vid 8... precis vid stängning. Kolsvart ute när jag kom ut, de va ju ljust när jag gick in?
 Fick in allt i bilen tillslut, tungt och krångligt men jag fixade det : )

Pissväder att köra i, såg bara någon meter fram pga dimma och regn.. Missade precis en krock som tur va, så fick se en död älg som låg efter vägen, usch... Körde också på något, fast betydligt mindre... måste varit en iller? superlång, smal och lurvig?  Läskigt med djur på vägen överhuvudtaget.

Ikväll blir det galej. 

Saknar Milliam :( 


After dark med babbsan

haha om ni inte kollar på det nu så missar ni något!!

Envirophone

Ni har väl sett reklamen? Du kan lämna in din gamla telefon som du har liggandes så får du pengar för den, haha. Låter ju skitbra eftersom det låter om du kan få mycket pengar för en skruttelefon!  Dem säger ju att du kan få 500, 1000 och upp till 2000 kr! 

Testade vad jag skulle få för min gamla sony ericsson z710i som jag har liggandes....



Nämen!! 60 spänn, man tackar men tror jag skippar det ; )


mysdag med Milliam

Idag mår jag lite bättre men jag är fortfarande yr.. men det går åt rätt håll iaf så jag hoppas på att vara helt bra imorgon.
Imorgon ska jag köra Milliam till Karlskoga också så idag passar jag på att mysa extra mycket med honom..

Får snart göra en efterlysning på Milliams tänder ockå tror jag! haha

ca 3 månader kvar till JULAFTON, det ni..  och 1 månader kvar tills jag fyller 19... 

Hoppas på en bättre dag imorgon

Efter en lugn kväll framför tv'n så tar jag natten.. Behöver verkligen sova.  Hoppas att jag mår 100% bra imorgon för behöver fixa en massa..

Såg att Emma kommenterat i förra inlägget att jag ska va med på matchen på lördag ockå, skitkul! Möta mitt gammelgamla lag...    can't wait!

Night


vampire diaries

När vi hade kommit hem från babymassagen förut så började jag bli yr..  så tog någon extra järntablett som jag ska.. Hjälpt inte alls. Blev värre o värre och sen spydde jag . .  Inge kul alls.
Fick ringa efter p-a så han kom och hämtade Milliam. La mg och sov en sväng men jag är fortfarande yr och illamående så nu ligger jag här i sängen och kollar på vampire diaries....    Tur att säsong 2 har kommit nu.
Ingen handboll för mig ikväll alltså... o de va verkligen piss eftersom det är match på lördag och vilka som ska spela den matchen talar de om på träningen ikväll. jaja, inte mycket att göra åt.

Nu ska ja försöka få i mig ngt att äta...


Milliam 8 månader

Tiden går så fort!
Nu har vi precis kommit hem från babymassagen, idag ville milliam inte ligga stilla alls...
Sen var  jag in på apoteket och hämtade välling till Milliam,(utan mjölk)....

Undrar när Milliam ska få tänder egentligen, borde komma snart...


Charlottenberg

Idag tog jag mamma och Milliam en tur til charlottenbergs köpcentrum Tanken var att kolla bilstolar på babyproffsen, men där fanns de inte alls mycket.. de mesta var beställningsvara o fanns inte ens hemma.
Så det fick bli massa annat. Som vanligt kommer jag alltid hem med överdelar......  Men den som fick mest va lille Milliam. Handlat massa vinterkläder till honom idag, känns skönt att va redo = ) 
Prövade hur många mössor som helst på Milliam men eftersom han har så stort huvud är de svårt att hitta någon som sitter riktigt bra haha : D 
Tog faktiskt med datorn idag men mitt internet ville inte funka inne på köpcentrumet, trisst...

Sen åkte jag direkt till fotbollsträningen och nu håller jag på o lägga Milliam. å fort han har somnat ska jag sticka ut i tvätttugan, tvättid....   har dock alldeles för mycket tvätt för att hinna ikväll så får tvätta imorgon med..

Sen har jag en stor disk som väntar..






Krångelmåndag

Nytränad! Kom nyss hem från handbollsträningen.. 
Så jäkla jobbigt att vi fått tiden 20.30-22.00 på måndagar. Men jag försöker lösa det så bra som möjligt..

Mamma fick komma och hämta mig och Milliam innan så åkte vi hem till henne där Milliam fick va kvar..
Jag hade självklart glömt shorts så fick ta bilen tbx hem till mig för att hämta och sen köra som en dåre till träningen, blev fasen åksjuk själv. Sen efter träningen var de bara att åka hem till mamma.
Men eftersom det är så sent så har ju Milliam somnat för natten ..   Så vi va i valet o kvalet om hur vi skulle göra. Men han fick sova kvar där så fick jag ta mammas bil hem...

Stackars mamma, kul natt hon kommer få! Men gulligt att ställa upp : )

Men imorgon måste jag va tbx med mammas bil ca 8 eftersom daniel ska till skolan.

Tror jag får börja sova hos mamma på måndagar ist..

idag har jag dessutom klippt och färgat moster o klippt mamma! Behövligt, nu är dem riktiga babes.

Nu ska jag fortsätta titta på lite sällskap med Filip o Fredrik


Bröd i kylskåpet, ja varför inte?

Gav Milliam mat nyss och när jag öppnade kylskåpet för att ta fram mat till honom såg jag att jag tydligen slängt in brödet i kylsåpet ist för skafferiet över....     så kan de ba, hjärnan är inte alltid på topp... = )

Nu har Milliam börjat käka 8månaders-maten också, skönt att ha lite mer sorter att välja på... och Milliam klagar inte, han är lika matglad som vanligt!


Fruktstund

Köpte mandariner här om dagen, de måste va en underskattad frukt, hur smaskigt som helst, varför har ja aldrig brukat köpa de förut? Nu ska jag nog fylla upp hela köket med mandariner.

sexiga knän får man av handboll..
Men jag var ju duktig som iaf packade ner mina knäskydd i väskan.. men ur väskan kom dem aldrig..


Brrrrr

Ser ut att va kallt ute, riktigt kallt..   jag som hade tänkt mig en långpromenad nu när jag är lite stel i kroppen sen matchen igår. Vi vann matche igår och de gick lagom bra för mig, lite ovan och fick spela på fel kant vilket jag tycker är piss egentligen, men men : )  Idag har jag rivmärken, blåmärken och brännmärken så nu känns det att handbollen är igång igen = )

Vad ska man göra en kall mulen dag? Jag borde städa.. men har inte införskaffat mig en dammsugare än och jag har lämnat tbx mammas som jag hade i början..
Så de måste jag köpa.. och en ny barnstol!! Milliam är alldeles för liten för den han har nu, så på fredag när jag kör Milliam till kga så ska jag passa på att köpa en ny.....    skönt

Seriepremiär och valdag

En riktigt stor dag idag alltså ; ) 
Just nu sitter jag och äter frukost och tar igen mig..  Skulle gå och lägga mig tidigare igårkväll så jag skulle vara utvilad till match idag. Gick inge vidare.. vid ca 23 när jag la ner huvudet på kudden och tänkte " gud vad skönt!!" så hörde jag hur Milliam började gnälla inne i sitt rum..   tog med han in till mig men som vanligt vill han bara leka så fort han ser mig och absolut inte sova! ..  Han somnade till slut lite efter 24 ..
04.00 upp igen för att göra mat till gnällfisen och sen låg han vaken och bökade ett litet tag. 
07.30 var det tydligen dax att gå upp tyckte Milliam..     

Idag har jag tänkt gå och rösta.....  ska bli skönt när det är klart och det inte är något mer valprat på tv.


efterfesten

ja titta va roliga bilder man kan hitta på sin gamla efterfest. Bilder som man glömt bort att dem fanns .. ¨
sweet




DANSFEBER

För jäkla dåligt program... inte ens kul att titta på, värdelöst! De enda som är bra är att det är för PLAN ( jag som snackade om fadderbarn förut).... Har kikat runt lite och kom då på att jag har för mig att man kan ge bort fadderbarn i julklapp? Så tror jag ska ta och önska mig ett..

jag vill ha solsidan

Hemma från "kalas"

Så nu är vi hemma igen efter lite smörgåstårta o annat gott..  Snodde med mig min minsta lillebror hem, men först gick vi och köpte lite godis, som vanligt.....  Nu sitter vi och kollar på cartoon network o dricker saft. Milliams sitter o sin gåstol med händerna i munnen.. snart läggdags. Brukar lägga Milliam ca 19.30..

Seriepremiär imorgon och jag gör min första match på väldigt länge eftersom jag inte spelade ett dugg förrasäsongen. Ska bli himla roligt och jag längtar!! 

Jag vill ha ett fadderbarn, har alltid vela haft ett....    O om jag la pengarna som ja la på godis varje månad skulle ja ju kunna ha flera stycken : D haha. Så kanske jag kan slå två flugor i en smäll, hjälpa någon annan och samtidigt hjälpa mig själv att bli lite mer slim ; ) 
Nu ska jag spana info om fadderbarn.


Ännu en solig dag

Solen skiner idag med, great! Nyss varit ute på en snabbpromenad med Milliam i vagnen..väldig snabb, ca 10 min sen sov han som en stock och lat som jag är så gick jag inge mer sen. Men det är riktigt skönt ute så egentligen borde man ta o gå en tur varje morgon?? Få bort lite mammahull ; )
Det är så sjuuulkt mycket katter här att jag blir galen..  Kan knappt ställa barnvagnen på baksidan förrän en hel kattflock har omringat barnvagnen..   Så ja slängde en stor skål vatten över dem, kanon! Ser inte till några katter på baksidan nu? = )  

Visste ni att det var en familj som ställde ut sin sovande bebis i barnvagn på vintern.. så kröp deras katt upp i vagnen för att värma sig. La sig över bebisens ansikte så bebis kvävdes... så man får passa sig. Man vet aldrig vad som kan hända...

Igår han jag aldrig gå o lägga mig innan Milliam vaknade o ville äta.. ca 00.30...  o sen vid ca 05.00 var de dax nästa gång..    

Eminem på tv nu, han ser likadan ut som allttid? En riktigt stilig man! Jag ska heller aldrig åldras.


Tilda har rätt, den är himla bra..


Time for bed

Nu går jag ocg lägger mig och laddar inför 04.00 då Milliam brukar vakna  o vill ha mat...  ibland blir det även ett vakenpass vid 01.00.. men de hoppas jag att jag slipper inatt.

Förra helgen delade jag säng med dem här små trollen(o madde som tog milliams rum) som tyvär inte är här nu


Ullared

Har nyss kollat på Ullared, jag vill också dit!! Får dra med mig tjejerna någon dag . .
Nu blir det o kolla idol som säkert halva sverige gör nu? Jag är inte så insatt alls så jag vet inte riktigt vilka som är bra eller inte..  men de får jag väl se.
En gullig person har dessutom köpt biljetter till veckofinal i Karlstad i november.. blir kanon! Så jag hoppas verkligen att de är rätt personer som kommer vidare!

Imorgon ska det ätas smörgåstårta, kära moster och morfar ska firas : )

älskling myser i min säng


torsdag, fredag, lördag?

Alla dagar ser ganska lika ut så jag märker ingen skildnad på vanlig veckodag eller helg.... men idag äre iaf fredag, fredagsmyyys! Ja ska äta godis o ladda inför söndag...  man ska ju göra de man är bäst på, äta godis alltså.

yummi

En helt vanlig dag

Idag har jag och Mille inte gjort något speciellt.. Ute på promenader, ätit mat o bara tagit de lugnt. De går som bara den i gåstolen! Så kul o se = )

Skipper fotbollsträningen ikväl eftersom jag inte har barnvakt, är fortfarande lite förkyld & vill inte bli sämre till matchen på söndag..

Uppdaterar mer senare

svettig & anfådd

Uh va skönt, nyss kommit hem från handbollsträningen..  Mindre mysigt är väl att de vara rinner snor.. vart kommer allt ifrån?? Nu är spelarlicens o de fixat så på söndag blir det match för mig : ) Seriepremiär mot Grrrrrums.. 

Nu har Milliam somnat så nu kan jag inta duschen när som helst, tänk vad låst man blir med vissa saker haha.. soffpossition är också ganska soft. Sitter och kollar på vh1, jag vill också kunna sjunga! : ( men nepp, fick inte de minsta till sångröst, tack mamma!


jag saknar att kunna ha långa naglar utan att få massa skit under dem : )
Saknar MINA EGNA långa naglar jag hade en gång..



Nu ska jag gå i duschen, wet´n wild


Handboll nästa

Milliam åker runt i sin stol...  än så länge går det bara baklägnes, men de går tydligen det med : )
Jag är ombytt för träning.. Ska ta vagnen och gå med Milliam till Mamma, som alltid får ställa upp som barnvakt när jag har träning...  hon kommer aldrig bli barnledig i hela sitt liv : ) 
Sen drar jag på handbollen... så skönt att få spela igen!

Måste färga håret o få mig nytt löshår.......

Heja Mille!




Hallon & blåbär är gott



Den här bilden hitta jag på min kamera efter att mina småbröder lekt med Milliam & samtidigt snott min kamera... stackars unge...


Skinande sol

Gud va gött med SOL! Jag & Milliam har precis varit ute på en promenad i solskenet och nu ligger han ute i vagnen och sover sött. Han borde va hur trött som helst så som han härjat med mig hela morgonen när jag försökte sova...  Så snart somnar jag sittandes ..ZzzzZZ

Sen kommer min mamma hit med en gåstol till Milliam, då blir det racerbana!

Gud vad mycket katter de är här där jag bor... de går ju för fasen inte o öppna dörrarna utan att de springer in någon liten kissemiss som jag sen får jaga ut.. Ja måste få tag på ett kattgift, höhö.

se vilka tuffa saker man kan göra på min dator då.... eller inte, haha.

fasen va fult, vem vill ha en björnram haha



jag älskar folk som vågar säga vad dem tycker, gött!

Milla om Nu kör vi hårt:
Trevligt att du skriver på bloggen igen!:) Skönt för er att ha kommit i ordning i lägenheten!:) Du kommer klara av att uppfostra denna gullunge ensam alldeles utmärkt, det är jag övertygad om! :) Jag blir lite nyfiken på varför du och pappan till barnet gick i från varandra? Efter ett så kort förhållande och som resulterade i en graviditet så borde man väl ha varit säkra på att man ska vara tillsammans innan man bestämmer att behålla. Det är bara en tanke som dyker upp i mitt huvud. Antar att pojken inte var planerad.. Tycker det är tråkigt för nu står du där ensam med din son och han får bara träffa honom var tredje vecka (läste jag i ett tidigare inlägg)! Men funkar det inte så är det ju så. Hoppas du inte tar illa upp av att jag skriver en sån här kommentar, i såfall så ber jag om ursäkt. Tänker ju bara på barnets bästa, det är ju bra om ett barn får växa upp med både mor och far, eller iaf en fadersgestalt. All lycka till dig:) Kram


Som du skriver, efter ett sånt kort förhållande så borde man va säker på att man vill va med varandra..  Där känner nog jag tvärtom. Det tar sån lång tid att lära känna enperson, längre än man själv tror.. och på vägen dyker sidor upp hos varandra som man från början inte tror finns. När man dessutom går igenom en graviditet tillsammans sätts förhållandet verkligen på prov och det är dåman märker att man kanske inte kände varandra så bra som man trodde.
Den största anledningen att vi gick isär var för att vi prioriterade olika saker, det gör även att jag absolut inte har dålig samvete för att jag och Milliam flyttade.
Milliam är hos sin pappa varannen helg nu och de funkar bra. Från båda sidorna.

Att växa upp med en förälder behöver inte vara någon nackdel som många tror. Milliam har en mycket tryggare tillvaro nu än innan och det är det som är viktigast. Tycker självklart att det är jätteviktigt att Milliam får träffa sin pappa så mycket som möjligt och jag gör så gott jag kan för att han ska få det också...

Har själv växt upp med min mamma och kan idag se att de var det som var absolut bäst för mig.
Alla familjer ser olika ut och har olika bakgrunder och jag tänker ge Milliam all den kärlek jag kan & mer ändå..   det är de som är viktigast.   

Hoppas du är nöjd med mitt svar : )


Nu kör vi hårt

Nästan så bloggen brinner, vilken rivstart!
Jag är trött men vill inte sova, sitter uppe och njuter av lite egen tid och tystnad.
Imorgon när Milliam vaknar o vill upp o leka kommer jag att ångra mig...... 

De tar på krafterna att va ensam med en bebis på 8 månader..  Men det är det absolut värt eftersom jag är med vid minsta lilla framsteg och får en relation med honom som ingen annan.

Ge mig lite Damon i vampire diaries då..


NATTI

Chockad man kan bli över människor

Satt och kikade på facebook som är världens mest öppna ställe som finns...  fick mig en chock när jag ser att en FRISÖR kan kommentera om sina egna kunder på fb..

"klippte en med sjukt mkt mjäll & kroppsodör idag :S asså fyy faan säger jag bara!"

sen "  fattar inte att man ens går till frisören innan man fixat sin mjäll. äckligt dom fan"


Herregud det är väl därför vi frisörer finns, för att hjälpa våra kunder och ge dem råd & hjälp. Inte klanka ner på dem efter på fb...  Vem vill gå till en frisör som skriver saker om sina kunder.. inte många.

Ska bli skönt när jag inte är mammaledig längre utan får dra igång på salong igen!
har spanat lite på att hyra stol men även funderat på helt eget.. men de e tufft. Men drömma kan man alltid : )


PUSS

Kollade statistiken

wow ja e impad. Att de är så många som fortfarande hänger i och läser min blogg fast jag aldrig skriver något..
Gud vad tråkigt ni måste haft o få läsa samma inlägg flera gånger. Ne jag får nog ta o skärpa mig. Nu har jag ju kommit på plats i lägenheten och börjar få ordning på livet igen :)    O se här... två inlägg på sån kort tid, e ju bra början! ; )

wow ooo wow

Helgen med tjejerna va kanon!  Längtar redan till nästa gång . .

Idag har Milliam tagit sin första kyss med en tjej. Satt på golvet på babymassagen... såg bara hur han öppnade munnen och slängde sig om halsen på lilla Magdalena som satt breve.....  så söt!

Nu ligger ja i sängen o e nyduschad, gött!  

TIPS: Färga o blek håret fram o tbx & bli gravid - ditt hår blir som mitt! SKIT!!
Skulle behöva klippa av hela skiten, men de kommer ju aldrig ske heller... 




Internet, halleluja!

Nu har jag kommit på plats i lägenheten, gjorde första natten i lördags. Superskönt! Tror även mamma pustar ut lite nu när jag och Milliam  fåttn eget. hihi

Allt är inte riktigt klart än men de dröjer nog inte =) Igår kom soffan, INTERNET och min nya lilla minipc.. skitsmidigt!! Nu kan jag bara stoppa ner den i handväskan och dra, kanon!


Till helgen är det Mârten, eller marken som man säger på andra ställen... 
Då kommer Madde,Carro & Tilda hit, ska bli så himla roligt!
Tur att jag har barnledig helg........



Nuu vakna Milliam bredvid mig o han gillar min nya dator lite för mkt.....


RSS 2.0