Nattis

Nu blir det sängen.. dödstrött. 

btw. idag har jag ätit en semla = )


back to torsby

Nu är de större sakerna flyttade ur lägenheten också. Nu är det bara datorn kvar nästan, men den lämnar jag kvar så att mamma kan lyssna på lite musik när hon kommer och storstädar : ) Snällt va!

Pappa har nyss varit här, så har fått kört hans nya bil som han fick från affär igår..  gissa om jag var lite rädd i början. Men det gick kanon! Körde ett bra tag sen blev det mat.

Nu ska jag packa, så bär det av upp mot Torsby!


Röj

Nu har vi röjt lite idag igen bland mina och Martins saker.. börjar bli lite ordning men än är det bra mycket kvar.. Bara hoppas på att allt hinner bli klart innan lilleman bestämmer sig för att komma ut. Imorse fick jag ställa mig och måla om i barnrumet eftersom de dumhuvuden som målat inte hade målat så de täckt.
 Typiskt nog så funkar itne martins internet så jag får skynda mig att skriva ett inlägg nu när vi är hemma hos mig och packar ner lite kökssaker.. bakluckan på bilen har dessutom frysit.. vilket betyder att vi inte får med oss allt vi (jag) tänkt : / ..

Imorgon ska jag till mcv och sen kommer pappsen. 

Idag är det 20 dagar kvar till beräknat bf : )


Stinker

De stinker bajs i hela min lägenhet, byter nämligen ut toaletten. Så det blir nytt och fräsht nu när lägenheten ska säljas. .  Sitter och kollar när grabbarna fixar, så duktiga så : ) Tur man inte är rörmockare, ofräsht jobb. Förstår varför de är så dyra ; D  Själv har jag nyss kommit från körlektion. Så har "lilla uppkörningen" den 7. Så ska jag även ta mig i kragen och pluggat lite teori till dess. På onsdag kommer pappa med sin splitter nya bil, så kul för han att jag ska öva parkering då ..  HAHA.

Har flyttat en hel del saker till Martin nu, så min lägenhet känns rätt tom..  dock är de tyngsta sakerna kvar, som säng osv.. de får vi ta imorgon eller onsdag.

tack julen, nu har jag gått upp mina graviditetskilo! Och inte nog med det... gud vad sugen jag är på pizza. Pizzakväll får bli.. en riktig fet smaskig en.  Blir att leta fram mina löparskor efter förlossningen iallafall : )



Saknar er, lite.


Tågsöndag

Morsning! Fick ställa alarm idag eftersom vi ska hinna till min kusin innan jag sätter mig på tåget vid 12.  sen har jag min nästan 4 timmars långa resa framför mig, surt.  Men känns skönt att åka härifrån någon dag, har fått min dos av småbröder nu!
 
Nu står bilbarnstolen bredvid mig, dock i kartong men gud vad skönt att det är klart. Men den tänker jag inte dra med på tåget iaf, det är en sak som är säker : ) Den plockar jag och martin med oss efter nyår.
Nu får jag ta mig en sista funderare, är det något som fattas?


två snyggingar

Nu sitter jag o Elins säng och kollar ner de blåser håret.  På elin har vi klippt topparna, blekt utväxten och färgat om de mörka i luggen och underhåret. Emelie har jag blekt utväxten på.. ska snart klippa hennes lugg.  Snygga!


vinterland


Nu skadar det inte att sitta o kolla på bilderna från mallorca förra sommaren . .





här uppe i värmland snöar det för fullt, antar att det gör det längre ner med? Julafton och juldag är över, lite tråkigt men ändå skönt eftersom jag vet att för varje dag som går, närmar det sig förlossning : )

igår fyllde min farmor 60 år, så grattis till henne!

Ikväll ska jag ha julmys med Elin och Emelie.. Elin ska färgas o klippas och emelie med tror jag?  Sen blir det att packa grejerna igen, för imorgon ska jag tillbaka till Karlskoga. Körlektion måndag sen ska jag och martin flytta alla mina grejer från lägenheten och ut till han eftersom en ny köpare på lägenheten är klar. : )


Dagen innan jul

Nu har jag precis kommit till Torsby där det blir att fira jul med nära o kära : )  Har slagit in de sista paketen nu och lagt dem under granen. Skönt att vara hemma! 

Svar till anonym:
Superskönt att slippa bristningarna, men vem vet, kanske kommer de mot slutet? ; ) Har faktiskt använt en creme som jag fick av en kompis i födelsedagspresent som skulle bara bra mot bristningar...  dock sägs de ju att det faktiskt inte hjälper utan kommer dem, så kommer dem.. vem vet.

Jag har iallafall använt den här


.

Vilken skitnatt

Komsi komsi









35+4  (v.36)
Idag är det 30 dagar kvar



Sista helgen innan jul

fy vad skönt. Nu vill jag ha jullov.

Lägenhetsvisning idag, gick bra!

efter imorgon har jag gjort mina ca 400 praktiktimmar. .

har tvättat så hela torkrummet är proppfullt, kul att man har lika mycket kvar i tvättkorgen som jag får ta någon annan dag..

jag har fastnat för vinnarlåten, dock inte mer Erik.. utan Calle : )


Lättad

Nu har jag gjort sista provet för iår, hur skönt som helst. Nu kan jag börja pusta ut lite.. Sista kundpasset i salongen är också gjort.  Men den 12 blir det back to school, så länge jag känner att jag mår bra. Då ska jag ha en redovisning om Selma Lagerlöf, åh.. jag längtar redan. 

Nu kommer Louise och Mathilda hit, umgås lite och klippa mathilda : )

Praktik fre lör sön.. sen har jag faktiskt gjort mina 400 timmar. Känns lite konstigt att inte gå på praktik mer, när man vant sig och trivs så bra. Men gud vad skönt jag kommer tycka det kommer va att va ledig varje fredag + 2 hela praktikveckor nästa år.  Få lite baby time : ) 

Va på mcv idag. 32 cm är jag nu, alltså växt 1 cm på två veckor, precis som förra gången jag var där. Allt såg bra ut och nu är lillkillen fixerad..  i startpossition alltså ; ) Nästa koll blir 30 dec.

Imorgon köper mamma bilbarnstol. Synd att man inte får välja färg själv.. jag gillar den lila, men ingen annan!
Så det får bli en grå. Enkel och passar till allt : )

Fick bli en akta graco logico, alldeles lagom

erkänn att den lila ändå är läcker? ; )


Snart lov

Nu är det verkligen på sluttampen. Jag har fått undan tre stora prov nu och imorgon gör jag det sista för året. Härligt! Nationella skrivningen gick väl helt okej idag, efter det hade jag och Martin bestämt oss att åka in till Örebro på lite babyshopping.  Så nu har vi de mesta, saker till skötbord bad osv. Dock fick jag inte vara med och packa upp allt hemma hos martin, eftersom jag var tvungen åka hem till mig och förbereda mig inför det muntliga nationella imorgon.. ( martins internet har tydligen pajat, så var tvungen hem till min dator ) ..

Så nu sitter jag och lyssnar på Elvis Presley och läser om stress. De får bli morgondagens ämne inför min kära klass.

Nästa tisdag får jag äntligen mitt efterlängtade jullov. 


Snart lov

Nu är det verkligen på sluttampen. Jag har fått undan tre stora prov nu och imorgon gör jag det sista för året. Härligt! Nationella skrivningen gick väl helt okej idag, efter det hade jag och Martin bestämt oss att åka in till Örebro på lite babyshopping.  Så nu har vi de mesta, saker till skötbord bad osv. Dock fick jag inte vara med och packa upp allt hemma hos martin, eftersom jag var tvungen åka hem till mig och förbereda mig inför det muntliga nationella imorgon.. ( martins internet har tydligen pajat, så var tvungen hem till min dator ) ..

Så nu sitter jag och lyssnar på Elvis Presley och läser om stress. De får bli morgondagens ämne inför min kära klass.

Nästa tisdag får jag äntligen mitt efterlängtade jullov. 


Tjejkväll

Supermysig tjejkväll igår! Vi var 6 tjejer som laga mat spela spel osv : ) Idag hade jag praktik som vanligt, sen har jag försökt läst lite av kultur och stilhistorian? men herregud hur ska jag komma ihåg vad som är vad, barock, renässans, rokoko...  fyfasen. 
Blir lagom rolig vecka, prov måndag, tisdag, onsdag och självklart torsdag. På torsdag är det även dax för koll på MVC. På onsdag går jag redan in i v36... gud vad tiden går fort, snart är du här  : ) 

Snart är det jul, känner ni det? Nej, inte jag heller.  Men ett välförkänt jullov skulle inte sitta helt fel nu.. Bara ta det lugnt och vila, äta god mat.  Vila var väll att ta i kanske? Blir att ligga i med körkortet nu istället när skolan är slut.. fyfasen. 

Kalendrarna är även klara nu, så nu ska vi sälja slut på dem, de kommer ligga på 60:- 

Nu får det bli bädden, för jag är supertrött och förkyld. Behöver vila.


Lördagkväll

praktik som vanligt idag på förmiddagen, superlugn dag på stan..  
Sitter nu och kollar egenom några häften, inför provet i kultur och stilhistoria.. Har läst egenom 3, 4 kvar.. Av vissa saker förstår jag verkligen ingenting. Så, jag tar det imorgon  ; )

Snart kommer Matilda och Louise och hämtar mig, så ska vi äta lite gott o så ikväll hos matilda : ) 



Den 18 December vill jag till Arvika, på Ritz.  Det är "dans" till Arvingarna. Alltså 40+ are som buggar och har sig, men vad gör det? Jag vill dit. Arvingarna är grejer det ; )  Sen tänkte jag gifta mig med Casper någon gång, bli en dansbandsfru!  . . Därför har jag kommit på att jag borde gå en buggkurs, med Madeleine.. hon är alltid på!  HAHA :D 


okej, kanske inte ..

Men jag vill dit


Idol

ja igår var det idolfinal, Erik stod som vinnare.. Inte så oväntat kanske? jag hade nog hellre sett Kalle som vinnare, en slaffsig soffliggare som visar vad han går för : ) 

När Erik väl vunnit så kom hans pappa upp på scen, " Sött " tänkte jag ..   Tills hans flickvän kom upp... som vägrade lämna scenen? PINSAMT!  Det sänkte standarden på idolfinalen.

 


Egen hårvård

igår hade vi egen hårvård i skolan, så jag ljusade upp mitt hår ännu lite till. Färgade utväxten på Madeleine och provade goldwells motsvarighet till magman (ljusar och och färgar in i samma) Men Madeleines hår är inte att leka med då det är kolsvart och poröst.. så ute på de mest slitna topparna tog de knappt någonting.. men i botten blev det ju iallafall ; ) 

Sen åkte jag direkt från skolan upp till sjukan, besök på förlossningen. Fick kika runt lite på förlossningssal, rum på bb, matsal osv..  Nu har ju jag varit där förut men, det är mysigt : )  Jag är fortfarande väldigt lugn och inte ett dugg nervös inför förlossningen, än så länge kanske? 

Nästa vecka blir inte kul, en riktigt provvecka, måndag kultur och stilhistoria, tisdag religion, onsdag nationella svenska skrivning, torsdag nationella muntliga

Idag ska Martin även fixa lite småsaker på min lägenhet eftersom jag ska börja lägga ner energi på att bli av med den nu, någon som intresserad?

Nu börjar min praktikhelg, fre-lör-sön. : ) 



v35

Igår gick jag in i vecka 35.. nu ni. börjar kännas att det blir mer och mer trångt där inne. 
Igår åkte jag ju till Karlstad för fotografering för Emelie och Emelies projektarbete.  Riktigt skoj, kul att träffa "Berka" igen också : ) hon var sig lik! Fotograferingen gick bra! 

Här är två bilder som INTE ska användas i derat projektarbete, då de vill hålla på de smaskigaste bilderna till deras utställning ; ) 





Fotografering

Tiden räcker inte till!! gud vad jag längtar till 22dec, jullov.
Igår kom våra kalendrar till UF-företaget iallafall, så nu kan vi sätta igång med försäljning av dem, skönt!
Idag kommer våra kära salamikorvar som vi sålt för klassen, så ska åka upp till karlstad med dem, så kommer pappa och möter mig där.. ( eftersom han sålt ca 15 av 20 på sitt jobb, tummen upp! ) .. Sen ska jag till Emelies skola, där jag ska fotas inför hennes projektarbete och sen blir det back to Karlskoga, plugga så gott det går? För imorgon är det prov på realismen..  


Blogg

Nu har jag lagt mig för kvällen, gör en sista uppdatering från mobilen. Har skrivit klart min övningsskrivning inför nationella nu och den skulle handla om själva bloggandet.. Fördeldar nackdelar osv.. Har nästan precis renskrivit och skickat iväg det.. Nu är jag trött. Praktik imorgon, på pause, grejer det! Natti

Nyhemkommen

Nyss kommit hem för dagen. Idag hade vi salongdag i skolan.  Hade ett evighetsarbete först, sen en barnklippning. Efter dagen var slut vid 16.00 så satte oss jag och frida för att skicka in bilderna till våran kalender för tryck. Så nu är det klart, dock fick vi oss en liten besvikelse men men, det får gå. nu är det klart och fixat. Fick betala 400 extra för att få snabb leverans, men vi har inget val.. Det har dragit ut så på tiden med kalendern så det var det enda att göra. Kalendrarna kommer på tisdag. 

Efter vi var klara med det var det bara för mig att knalla till Colluseum, och nej, inte för att träna.. Utan för att säga upp mitt träningskort. Avtalet gick ut 24 oktober.. Sen ringde pappa igår och sa att det fortfarande drogs pengar från hans konto. Så avtalen för autogiro var lite anorlunda.. Då måste du gå dit och säga upp skriftligt, + att det är en månads uppsägningstid.. Så nu kommer det dras fram till v 2, trots att jag inte kunnat träna på ett tag..  Shit happends. 

Nu har jag en svenska uppsats att skriva, ett gammalt nationellt prov. Känns ju lagom kul.  Hade ju även bokat tvättstugan ikväll, men finns inte en chans i världen att jag ska hinna det..   Fy jag vill verkligen inte sätta mig med skolarbete nu. men vad har man för val? . .


Onsdag avklarad

Sådär, nu var onsdagens "sysslor" avklarade.. Haft praktik under dagen, en snubbe från tidning som var där (noll586, eller vad den nu heter? haha) och fotade oss för annons. Självklart var vi inte enade om vilket foto som skulle användas. Valde tillslut en, det blir nog bra! : )  Blekte sedan utväxten på Anette som jag alltid brukar klippa, blev kanoners! 

När jag väl kom hem blev det att sätta sig med Kultur och stilhistoria, mindre kul att skriva om frisöryrket under den egyptiska tidsepoken..  Sen hatar jag när man renskriver på datorn. Den text man skrivit blir plötsligt ingen text alls. Jaja, jag har med det jag ska ha, huvudsaken. 

Frågan är, om jag bara ska ta det lugnt nu, eller göra någon nytta? 
Så mycket som jag ändå har att göra framöver så kan jag ju alltid göra något..
-städa garderoberna
-dammsuga
Alltid något!

herregud, jag börjar bli rund som en boll nu. Idag, första dagen i v34. 

Hur vore det om man kunde få tillbaka sina EGNA långa naglar? nu har jag noll och ingenting, får skylla mig själv.


Sådär ja

Hemma från skolan, har nyss haft min extra lektion med Monica inför Nationella. Så nu har jag fått ett gammalt häfte och ska få göra ett gammalt prov innan det är dags för det riktiga. Ska skriva en uppsats till henne, som hon ska ha på fredag. Så ännu en sak att göra i veckan.. 

Gick bra idag på Vårdcentralen, allt såg bra ut. Ligger på 31 cm nu i mått, så hade växt 1 cm sen senast, två veckor sen.. Fick dock stå ut med ett stick i fingret, vilket är bland det värsta jag vet. Fast tänk såhär.. vad är ett litet stick i fingret, emot en förlossning? haha. Upptäckte nyss att den nya tiden jag fick om ca 2 veckor, ligger precis när jag ska göra Nationella provet, så får ringa dit imorgonbitti och försöka ändra.


1 December

Redan? vart rinner tiden iväg?  Skönt med sovmorgon idag, så kan jag gå direkt till vårdcentralen nu. 
Å som sagt, idag var det fullt upp.

Extra svenskalektion
Försäkringskassan
Föräldragrupp

Någonstans där ska jag även hinna få tag på bilderna till vårat projektarbete, och kanske köpa gardinfästen..

Dagen kommer avslutas bra iallfall, Desperate housewives.


RSS 2.0