upp och iväg?

Nu bär det av mot praktiken. Är bara där någon timma på morgonen sen ska jag iväg på körlektion. Sen blir det ju självklart att kuta tillbaka till praktiken igen. Dock har jag lyckats pricka in min körlektion precis på den tiden som min och tildas enda kund kommer, typiskt. Men Tilda klarar det så galant ensam så det är nog inga problem : )

Idag ska jag höra efter lite om halkan, när var hur. Börjar blir lite tight med tid.. Uppkörning och det är inga problem att göra sent i graviditeten, men halkan däremot får jag inte göra in i det sista.. beroende på fara.

Till helgen är det Arvika-Mârten! (eller marken som man säger i trakterna runt karlskoga, så fel. )

Snark

Jag är trött. Varje kväll planerar jag att jag ska gå och lägga mig tidigt.. men det är alltid något som får min plan att gå åt pipan.


Läst lite körteori idag, men klart det är tungt att läsa om batterier, vätskor osv? herrgud vad ointressant. Sen längst ner står det " Åtegäldas endast på verkstad " Fine, då räcker det väll om de kan allt sånt? Jag menar, ingen läser väll om hur ett hårstrå är uppbyggt innan man går och klipper sig? Ne, skämt och sido. Klart de kan vara bra att ha lite koll.. Men ack så tråkigt.

Om någon vecka fyller jag 18, 25 oktober. Det blir väll skoj? Ne.   Det finns inget jag kan göra så som jag inte kan göra nu. Jag dricker inte, jag röker inte, jag snusar inte, jag kommer inte ha körkort tills dess, pressen på att jag måste skaffa körkort blir dock större  .. Hm, dock får jag ju ringa och sjukanmäla mig själv till skolan? Gud vad vuxen jag plötsligt blev. Hm...    Jag har inte heller önkat mig så mycket och tänker inte göra det heller. De enda jag ser fram emot tills alla praktik timmar är slut,körkortet är mitt, då kan jag börjar fokusera mig på annat.

Nu tänker säkert folk, " men gud önskar hon sig ingenting? Hon ska ju ha bebis hon borde önsa sig massa saker!"
Men ne, jag har massa barnkläder, och då menar jag massa..  Spjälsängen är redan uppskruvad, barnvagnen står på plats, skötbord är fixat o massa mer..  De som en mamma planerar och fixar med i månad 8... Är jag redan klart med : ) Av just den anledning att jag är väldigt upptagen under veckorna, och även helgerna.. Så det gäller att ha saker och ting planerat.  Jag har gått från " Kalender? Vem behöver det?  .. "  till " Vart är min kalender?!"
Det känns bra.

Jättegammal bild, men trivs bättre i blont hår, så .. Next up!


idol

Slog nyss på tvn, där var det idol.. kanske borde man kika lite innan det är dags för svenska hollywoodfruar?

Jag har bloggtorka just nu. inte så mycket att skriva då det händer precis samma sak unde dessa veckor.

Tur att kalle gick vidare ist för Piotr eller vad han hette, och nu verkar de ju som han iallafall klara av att lyfta blicken från golvet när han sjunger? allt något.

Ännu en ny vecka

Nu börjar vecka 3 av 4 på praktiken.. Första veckan gick lite segt, men andra veckan gick mycket fortare, så jag antar att vecka 3 och 4 kommer gå hur snabbt som helst? 

Längtar tills ikväll.... Svenska Hollywoodfruar! 

NÄSTA TISDAG BÖRJAR DESPERATE HOUSEWIVES IGEN, JAG ÄR ÖVERLYCKLIG!
Det måste iaf vara tidernas hittils bästa program?




På onsdag gör jag första dagen i vecka 25

En dusch senare

Fy vad skönt, nyss duschat, ansiktsmask och hårinpackning.

Nu ska jag sätta mig och kolla ensam mamma söker.

Flickan som lekte med elden



Ikväll var jag och martin på bio, skitbra! Inte länge sen jag såg den första filmen så nu orkar jag ju inte vänta på att den tredje ska komma?

kanske borde man läsa boken? . . i väntat på filmen.

Har ni inte sett dem, gör det.


Dålig uppdatering

vet att det varit dåligt med bloggandet.. men det har faktiskt inte hänt så mycket utöver det vanliga, de vill säga.. praktik. gjorde även 5 timmar i salongen idag, 4 klippningar och sen gjorde jag en långhårsuppsättning på docka, skönt med lite streck på pappret (lista på vad man gjort under praktiken).

Olivia mådda inge bra, så fick ta hennes kunder..  Av carolin, som har stråt fick jag schampo och inpackning från Kerastase som tack för hjälpen, härligt!






Kérastase Résistance Bain de Force

Vårdande och återuppbyggande
schampo som tillför håret ny
styrka, fyllighet och
motståndskraft.

Teknologi
Vita-Ciment® och Vita-Topseal
återuppbygger håret inifrån ända
ut till ytskiktet samt skyddar mot
yttre påfrestningar.

Resultat
Håret blir återuppbyggt både
invändigt och utvändigt och
återfår sin styrka, glans och motståndskraft


Kérastase Résistance Volumactive Masque
Lättviktig inpackning
(treatment) som stärker
hårets struktur och
formar varje hårstrå.
Tillför det fina och tunna
hårets fyllighet, hållbar
volym och följsamhet.

Teknologi

Ampli-Ciment™ Complex. Skapar
fyllighet och hållbar volym med
antistatisk effekt.

Resultat
Håret blir uppbyggt, stärkt och
format från hårbotten till
topparna. Ger en långvarig, fyllig
volym och en mjuk känsla. Tynger
inte ner.


Ute i skogen

Nu är jag ute hos Martin, sover här inatt. Har kikat idol, ätit kycklingsallad och sen kikat kändisdjungeln. jannike  är kvar, o de måste ju vara tack vare min röst; ) Har precis plockat upp mina uggs ur kartong, mys!

Ne nu är jag trött och vill sova.

Sunshine

Gud vad glad man blir när man vaknar på morgonen och man tittar ut genom fönstret och ser att det är stålande sol : ) Hoppas att det håller i sig tills jag har slutat praktiken, så jag kan ta en liten promenad i det fina vädret. Borde väll börja gå mot praktiken nu, men måste säga att det är livsfarligt att sätta sig framför datorn på morgonen när man ska iväg någonstans.. Man glömmer bort tiden totalt! 

Om man jämför att vara i salongen på skolan och salongen på praktiken så är praktiken hundra gånger bättre. Men klart man saknar skolan ändå, träffa folket igen.

Ne nu får jag sätta på mig jacka skor och kila iväg.

 Adios!  


I´m so happy!

Carro af Ugglas kommer ha en egen kör i körslaget! Kan det bli bättre? :D
varje lördagkväll är nu bokad, I´m all yours!

Jannike är kvar i kändisdjungeln också, great!

Night



I´ll go nuts!

ja här sitter jag och käkar nötter medan jag kollar på idol. Blev så sugen på något, så fick kila till konsum.. Var inte sugen på något sött, men ändå något gottit.. och är ingen chipsmänniska, så nötter blev ju perfekt!

Imorse körde jag på körskolan igen, fick även böcker och sånt idag..  men ja, de går väll bra, men tycker det är svårt att svänga.. asså när man ska bromsa in, koppla växla o allt på en gång : P men de blir bättre och bättre för varje gång : ) 

Idag kom även mina uggs som jag beställt : ) har dem dock inte här eftersom jag beställde dem i Martins namn, så får dem troligen imorgon, perfekta gravidskor. bara att hoppa i, inga krångel när vattnet går inte! ; )

Nu blir det kändisdjungeln, Heja Jannike!



Svenska Hollywoodfruar

Sitter och kikar på det nu, kommer nog inte missa ett enda avsnitt : )


Maria Montazami är min absoluta favorit, vilken stjärna! haha

Bye snusknaglar

Sitter och tuggar på ett päron, det är så otroligt gott.. men det är även himla svårt att hitta päron som är sådär lagom saftiga och med perfekt tuggmotstånd : )

vet ni? Idag hade jag min första körlektion, de gick faktiskt riktigt bra : ) Så imorgon ska jag köra igen.. gäller att ligga i nu. Synd bara att pappa ska sätta sig på vrångsidan och vägra betala mitt körkort. Såhär var de, att ända sen jag var liten har vi haft en deal, om jag spelar handboll tills jag är 18, så betalar han mitt körkort.. Men pga graviditeten så kan jag inte spela handboll fram tills dess, (25 oktober) ..   Så idag när jag åtminstonde frågade om jag kunde få låna så länge och sen betala tillbaka så fick jag svaret att han inte hade pengar att lägga ut för de.. Så frågade jag såklart " Men om jag hade spelat handboll nu hade du haft att lägga ut? " ... Jo tack, blev inte det minsta förvånad över svaret "Japp, du får väll skylla dig själv, jag bryr mig inte?" 

Mina äckiga naglar är nu borta, Marielle på Strå´t filade ner dem ordentligt, gjorde fransk manikyr med färgad tipp. Så himla skönt!

Idag kom grejerna från hm som jag beställt, så har nyss varit och hämtat ut dem :D







ny vecka

tiden går så himla fort.. fast det blir väll så när man har saker att göra om dagarna antar jag.
Just nu sitter jag och äter frukost, fil med flingor och ett päron. 1½ timme tills jag börjar på strå´t.


Söndagkväll

Nu har jag kommit hem från en liten kvällspromenad, gjort några armhävningar och sittups, o herregud vad man har tappat i muskler och ork sen man slutat träna handbollen! Får försöka träna lite mer än jag gjort på sistånde.. bara lite mer promenader i veckan och lite styrka är ju alltid något, inte värst krävande heller, så mer sånt för min del!


"småpuffar"

har känt av små mer vad jag skulle kalla.. puffar i magen under de två veckorna som varit nu..  I början var det mer att man tänkte "var de bebis eller magen?", men nu är det mer tydligt.. och idag var det första gången som jag kände en puff med handen som jag lagt emot magen : ) Men jag väntar fortfarande på de där sparkarna då verkligen känner att det är en superkick.


Till ni som brukar vara hemma hos mig ibland och sitta vid min dator kan jag ge ett glädjande besked, jag har en ny datamus : ) Mycket behövligt!


En helg med mamma

Det var faktiskt jätteskönt att mamma och Daniel var här hela helgen, inte bara för att hon städar och fixat utan för de var länge sen jag såg dem och jag kommer inte heller ha så mycket tid att åka hem nu under höstterminen..  Igår åt vi tacos och hade myspys.  Skönt att ha någon som hjälper en att tänka och planera lite, gud vad jag önskar att jag hade mamma på närmare håll just nu. Och pappa? Ja, jag får väll vara glad om han ringer de gångerna jag skickar sms och ber han ringa.. tyvärr. Det är väll ingen hemlighet direkt att han inte står vid min sida när det gäller de val jag gjort.

Idag har jag skruvat ihop spjälsängen, kände att det var lika bra att göra de som kan göras redan nu.. För de helger som kommer framöver kommer det finnas så mycket saker att göra ändå. Några småsaker på min lägenhet måste fixas också.. ganska snart, så man kan sätta ut lägenheten och bli av med den : ) 

En kvällspromenad får det bli sen.

Städning

ja, mamma och min ena lillebror är här och hälsar på, de kom igårkväll. Så nu har mamma diskat, tvättat o lite allt möjligt : ) Annars ser mina veckodagar rätt lika ut just nu.. praktik till 18, hem, äta lite, fixa något om det behövs, ta det lite lugnt och sen sova.

Idag var vi på stan en liten sväng iaf, så köpte lite barnkläder : )

mamma har även tagit med sig barnsäng och skötbord, skitbra!

bebiskläder

Finns det något sötare än pyttesmå bebiskläder? . .

Satt och småkikade lite på olika bebiskläder, så beställde iaf hem dessa sötsaker i förrgår : )


Ännu en dag gjord

Idag hade jag två klippkunder, skönt att få dra några streck på "vad man har gjort-pappret" . .  Annars såg väll dagen ut som vanligt. Vi lunchar på rävåsskolan varje dag, samtidigt som förskolaklassen, så då blir det livat : ) Rävåsens matsal måste nog vara den minsta jag sett : ) 

Imorgon ska jag bli med tilda på hennes körlektion, kolla läget lite.. För nu får jag ta mig i kragen och köra igång själv också. Så vi får se vad morgondagen leder till..

Idag hittade jag världens finaste hårfärg i en färgkarta.. Dessutom var de färgkartan med de" biologiska " färgerna.. som alltdå är mer naturligare, luktar ingenting osv...    färgen var en varm kopparröd färg, va ska man säga så folk förstå..   Men mitt löfte, känns som ett sånt nyårslöfte som man aldrig håller..  Men hur kul är det att se ut som en bajskorv i huvudet?    Står och väger .. hm...   = )  Färgen ser dock en aning mörkare ut på bild än verklighet.

annars är alla de här färgerna jättefina i håret och ett extra + att de är så naturliga


22+1

Nu ni kommer det : )  Tyckte det var dags med lite nya bilder.. Idag går jag in i vecka 23. Tiden går så fort. .
Magen växer,men folk som träffar mig reagerar ändå på att jag inte är större än vad jag är.. 
Men som sagt, jag klagar inte. Klart det är mysigt med en riktig bebismage.. men inte när man står på salongen och shamponerar folk hela dagarna.. 




babyboom i frisörtrean?

Jo minsan, idag fick Madeleine veta att hon var gravid, genom en annan tjejs blogg...  Tänk er själva när ni bloggzappar lite och så får ni veta att ni är gravida, hur fränt är inte det då? 

Nej, ärligt talat. Madeleine är inte gravid... tyvärr måste jag säga : )  

Men med livlig fantasi i skallen så kan man väll hitta på vad man vill om folk, eller hur?


Mitt hår skriker " Färga mig!" Jag avskyr min nuvarandra hårfärg. Den är mesig, vanlig och bara hur tråkig som helst. Men det mål jag satt upp att inte färga håret förrän bebisen är född är ändå nyttigt för mig, så jag ska verkligen försöka klara det. 

IKVÄLL FÅR NI INTE MISSA Svenska Hollywoodfruar 21.00 tv3

4 veckor

Ja nu börjar den, första dagen på den 4 veckors långa praktiken. 

Om det är någon som skulle vara sugen på att komma dit och klippa sig, säg till  : )

igår åkte jag och martin till örebro, shoppade lite..  Men inte så lätt när jag knappt har pengar på kortet och jag ska överleva till den 27 . . Tur att man har en pojkvän som vågar släppa iväg mig med hans bankomatkort ; ) Har faktiskt lovat att betala tbx så fort jag får pengar : )

Gårdagens inköp blev två par jeansleggins (1 ljusa, 1 mörka), ett par svarta tights och 2 långärmade lite längre tröjor..

Behöver fortfarande, skor, jacka, tjockare tröjor, underkläder osv... Får blir nästa gång.

Just ja, nu är barnvagnen fixad också : D  En svart emmaljunga.. ska ta kort lite senare.

Nu kör vi

packat med alla saker som jag behöver till salongen idag.. De här ska bli skoj : )

Idag ska det fotas vid ett berg och på brandstation.  

Tell you more later.


Nu är det fredagsmyyys om de så är de sista jag gööör!

Äntligen fredag! Helg, lite lugnare..  I need it.   Idag kom även mitt älskade bankkort!  Pappa hade även stoppat ner ltie andra saker jag fått på posten, som tex ett brev från pliktverket som jag bad han öppna för över en månag sen för de kan va viktigt...  såklart, oöppnat och efterssom jag hade tänkt mig mönstra och så så måste jag ju ringa in och säga att det är ändrde planer...   Längst ned på pappret står det att om man inte är intresserad längre så ska man ringa, SENAST 1 SEPTEMBER. Åter igen, dumma pappa. Jag får ringa och förklara hur det ligger till på måndag..  

Det känns faktiskt lite tråkigt, för det är något jag vill göra. Men det jag valt att göra nu betyder så mycket mer. Men livet är inte slut än så man ska aldrig säga aldrig . .   = )

Nu blir det middag



HAHA

Glömde skriva att pappa och 3 snubbar från hans jobb ska starta ett rockband, på rockskolan . .  o sen ska de tävla på våren i en rocktävling där alla rockband från olika industrier tävlar emot varandra XD


Herregud


Brytdag

Jo dagen idag kallades så, när man har personliga samtal med lärare.. vad jag skulle kalla " utvecklingssamtal" ..  Gcik väll helt okej och under resten av dagen hållde vi på med något samarbete mellan frisör och svenska? Mja... Inte 5 av 5 toasters direkt...   

Slutade ca halv 4, stannade kvar med Frida i skolan.. Fixade lite med hårfärger och annat inför lördag då vi ska färga o fixa & fotografera de första modellerna för våran kalender..   Denna helg blir det Ragén och Daniel.

Idag beställde jag en ny sax, med rörlig tumme. Behövligt eftersom min tumme är cp och lever sitt eget liv. 

Imorgon är det praktik till 18.00, sen ska jag träffa cavallie en snabbis för att stämma av inför lördagen, sen blir det hem för att göra sig iordning o sen ska Martins mamma bjuda oss på middag : ) Sen är de bara att lägga sig i tid..  10.00 på lördag drar vi igång i salongen i skolan. 

Tänkt att det tog min pappa en vecka att skicka mig mitt bankomatkort. När de tom var akut direkt han hade fått det..  Fy.  Men imorgon ska det komma. . och gör det inte de, så anmäler jag honom till ensam mamma söker igen, nästa år . .  

Onsdag

Gomorron. Jag har börjat gå upp en kvart tidigare en vanligt så jag ska kunna skörda och odla lite på farmville, innan jag går till skolan. Så får väll börja lägga mig en kvart tidigare också = )

Igårkväll kollade jag och Madde på idol hos henne. Alla människor har verkligen inte alla hästar hemma i stallet, men det är ju de vi gillar att se? madeleine gjorde så att saker på hennes hylla som var precis ovanför soffan reste ner.... Jag fick en kaktus i ryggen och Madeleine hade en ny rabatt i hennes soffa sen : )

Idag är det alltså prov på hur man sätter på fast krona och slöja på brudkursen. 
Ikväll ska jag verkligen försöka lägga mig supersupertidigt. Runt 21.00 ska jag ha som mål att komma i säng.



I need to do some shopping

Tisdag

brud på morgonen, börjar komma ikapp de jag låg efter nu sen jag var i Bulgarien, skönt!  Sen var det projektarbete, de går som det ska än sålänge. 

Efter skolan var det bara att dra till praktiken, lugnt idag och det var skönt. Sen blev det direkt hem och skriva ett partiarbete. Jämförelse mellan Moderaterna och Vänsterpartiet, som jag precis blev klar med. Åh fy vad det är lättande när man blir klar med saker som har hängt över en ett tag. 

Ni har väll inte missat att det är idol ikväll klockan 20.00? Idolkvällen spenderas hos Madeleine.

another monday

Så har veckan dragit igång igen. Så nu blir de ju bara att köra på som vanligt..  Slutade ju "tidigt" idag, 16.20 .. så nu har jag och Jennifer varit ute och motionerat, vi känner genast hur vi tappade minst 10 kg ; ) Perfekt till skolkortet imorgon!    Påtal om det, jag vill inte ha skolkort. jag har ingenting att ha på mig, jag måste shoppa! Som tur är kommer mitt bankomatkort imorgon, ÄNTLIGEN!! Men tro mig, det är supersvårt att shoppa nu, när magen bara är sådär lite halvt på G.. Men kan inte gå att avvakta längre, då kommer de ju sluta med att jag struttar runt naken.. och det är nog ingen bra idé : )    Sen är bara problem två, när ska jag hinna? . .

HAHA vecka 48 ska vi till Zari på våran brudkurs.. vi ska även få prova bal/brudklänningar... Jo tack, jag lär ju verkligen komma i en balklänning vid det laget ; )

 Pappa var så glad när första programmet var sänt, så han slapp den där skiten : ) Men gud vad glad jag blev när jag kollade tv3s hemsida om helena...     o ser ni, "dotter 17 år" , man tackar XD



Ensam mamma söker

ja då har man sett pappa på tv, skratta så jag tjöt, detta var roligt! :D

Youtube kan läsa mina tankar

Kom att tänka på en låt som jag inte hört på åratal, med lilleman. Kom knappt ihåg vad den hetter . . Så kommer jag in så står de "rekomenderas för dig" och där är just den den : )

Läskigt och ballt!


Fula naglar efter en salongdag

Visst missfärgar hårfärgen naglarna..  Så igår när jag kom hem var mina bruna. Fint. Jag gjorde då en fuling och målade dem i en färg så de inte kommer synas. Borde väll klippa av dem men... 


Äntligen helg!

Nu är jag hemma igen, hade två klippkunder idag efter lunchen.. Sen slutade jag lite innan 18.00 så Martin han precis hämta mig så vi kunde åka och köpa en kalender till mig innan det stängde. Behöver ju ha lite ordning på mitt liv nu när det är så mycket som händer : ) Ska fylla i gjorde praktiktimmar, när jag ska ha praktik, prov, när jag ska till MVC och en massa annat. 

Så nu ska jag föra in lite av mitt liv i boken = ) 

Känner att det kommer bli slitsamt att klara av allt med skola bebis körkort på en gång, men jag ger mig inte i första taget innan! Vet dock att när jag klarat det, så är jag värd att få ett pris som tex nobellpris, grammy, oscar, rockbjörn eller något annat fräsigt ; ) 

Födelsedag om några veckor.. vad ska man önska sig?

Lunch

Nu har jag min lunch, är hemma och drar i mig några kaviarmackor, borde väll egentligen äta något bättre och som jag står mig bättre på .. Men man får ta vad man har. O förstunden har jag typ, ingenting : )

Förmiddagen på salongen har varit bra, vek lite handdukar och plockade den första timmen. Sen har jag tvättat några kunder, handlat lite behövliga saker, hade även en bottenfärg + folieslingor. Mina fötter är lite ömma, jag måste verklgien skaffa mig att par sköna och bra arbetsskor! Ska jag stå i vanliga skor hela terminen ut kommer jag inte ha några fötter kvar.. o dem kan ju va bra att ha.  

Tur att Martin har lovat mig massage ikväll. Hoppas även att han har fixat sitt internet nu så jag kan sköta om min lilla farm.

Kortfattat

Trött så blir kort.

Dagen:
Svenska
Salong-kunder-färgkund
lunch
skäggklippning
Handlat med Martin
Farmat



Praktik imorgon. Bloggar mer under helgen, nu är jag alltid så trött på kvällarna.

Night

Farmarmorgon

Igår började jag med "farmville", så idag hade mina jordgubbar växt klart :D  har sått en massa nytt så de första jag ska göra när jag kommer hem efter skolan får bli att sköta om lilla farmen ; )  Idag har vi salongdag, eller våran kunddag kan man ju också säga.. Men idag har vi kunder på förmiddagen, jag har en färg, sen på eftermiddagen ska vi börja med skäggklippning på docka, det ni ; )

Skrivkramp

Kom hem från hockeyn. Här är mina förslag.

- Gör tre perioder till två.

- Stoppa inte klockan varje gång domaren blåser.

- Ny och fräsch musik har aldrig skadat.

- Höj temperaturen på läktaren.



Nu är jag hemma, efter en varm dusch har jag bestämt mig för att det kommer dröja ett tag innan jag går på hockey nästa gång. Inte riktigt min grej = ) Jag har nu skrivit adresser till 30 salonger i karlskoga på en massa kuvert. (Projektarbete). Nu måste jag också ta och skriva i min loggbok som vi ska göra under projekttiden..  Sen får jag väll ta och läsa egenom " läxan " vi fick i svenskan...      sen ääntligen, sängen.
 
Imorgon MÅSTE jag städa.  


Hockey

Fick sluta tidigare idag i skolan, ca 10.00 .. Satt kvar och snackade lite med Ebba och Jennifer sen gick vi och åt.. Så kom till min praktik lite tidigare idag, 12.00.  Skönt, fick en timme extra, alltid något ; ) Så gjorde alltså 6 timmars praktik idag..  Plockat lite produkter, tagit ur olivias löshår, tvättade och klippte madde, gjorde henne till en afroboll sen, sen platta jag de, så söt så! = )   Nu ska jag äta lite, sen ska jag och madde gå och se hockey.

Grattis Jennifer Helge till körkortet! = D fasen va gött!


Sova mer, tack

Vill inte gå upp, är så trött. Blev senare än jag tänkt igår..  Va hos Cavallie ett bra tag och snackade om fotografering av modellerna till min och fridas kalender (UF) Känns skitbra! Skönt att allt går framåt precis som det ska..    Vi snacka modeller, placering av fotografering, tryck .. allt : )

Slutar skolan cirka tolv idag, så börjar praktiken vid 13.00.

Jag har fortfarande inte fått mitt nya bankomatkort : ( Pratade med pappa igår..  Så han sa att det skulle komma till honom i slutet av veckan, men då ska han ju skicka det till mig sen också? Är ju en del saker jag behöver köpa..    T.ex skrivblock med flera ämnen i ett , en kalender(!! Behöver verkligen skriva upp massa saker nu), byxor, mat . .  

    Ja ni, livet utan pengar är tufft ; )

Snabb uppdatering

Slutat skolan, börjar praktiken om 30 minuter..  Så ska kila iväg dit nu. Sen ska jag till Cavallie för att diskutera mitt och frida projektarbete. berätta mer senare..


Efter de ska jag dessutom sy kanten på en slöja, som jag ska ha på brudlektionen imorgon . . 


Första halvdag

Skola snart som vanlig, sen direkt efter skolan bär det alltå av till Stråt. Kommer  vara där halvdag tis och ons + sen den vanliga praktikfredagen såklart..   Kommer då vara helt klar med min praktik fram till jul = ) toppen för mig! Så morgonen börjar med brud och fest (bröllop och liknande), projekt och sen religion.


RSS 2.0