satan också..

Nu har jag gjort det jag lovade mig själv att jag aldrig skulle göra.. för visst är det mysigt att ha ett program varje vecka att vänta till? I sverige har man kommit till avsnitt 12..  längra än så klarade jag det inte.
Igår & idag har jag bränt på 13-19 . . 


Snaark

Nu vill jag bara lägga mig och somna om..  men de går inte, måste till skolan för att göra ett prov i Svenska.
Hade inte alla papper som jag skulle ha igår så fick åka in till skolan för att hämta dem... när jag väl läser på pappret så står det " skriftligt prov 22 april "....   alltså förra veckan när vi var på sjukhuset. Jag som var bombis på att jag hade det denna vecka..   Milliam blir sämre så jag hoppas verkligen att maten kommer idag... 

I måndags var jag supersäker på att vi hade färgrepetion, så jag lämnade frisörväskan hemma..  fel, vi hade kunder. Tur att jag fick låna Madeleines saker..

Igår glömde jag totalt bort föräldragruppen där jag och martin dessutom skulle stå för fikat den här gången, pinsamt! Tur att de var någon som hade fixat fika ändå...

Undrar vad jag ska glömma härnäst?  

Min hjärna är ur funktion.


Specialmat

Innan vi åkte hem från sjukhuset i fredags fick vi med en burk med  nutamegen, som man ger till barn som inte tål mjölk..  Man vill alltså pröva om kräkningarna kan bero på det.. Vi skulle få med oss mat så detskulle räcka över helgen för igår va vi på återbesök på kga sjukhus där vi skulle få recept på mer. Det fick vi.. MEN,,,
När jag ska hämta ut den nya maten på apoteket så går hon & leter men kommer tbx " NÄMEN OJ, den var visst slut.. vi får skicka efter..."  Så nu tvingas vi ge honom den mat han INTE ska ha ända tills maten kommer..

ska det vara så? Så jäkla dåligt!! jag blir arg ......


Idag har han spytt upp maten varje gång, dock inte allt men en hel del.. Märker på han att han inte alls är pigg. Nu ligger han i soffan bredvid mig och sover.. som han gjort hela morgonen & förmiddagen.



För övrigt, idag är ingen vanlig dag för idag är det Carolines födelsedag! Hurra hurra!
Grattis pluttan!




http://carolinsofia.blogg.se


skit också..

Milliam har inte shan spytt igen...  Han har inte spyt på hela lördag,söndag.. men idag har han börjat spytt igen.. hoppas de bara är för idag. Stackarn.. : (  

Något så underbart

När martin är på jobbet så brukar jag och Milliam sova tíllsammans i sängen (annars sover han alltid i sin egen säng) ...  Imorse när jag vaknade vid 07.30 vänder jag mig om & där ligger han klarvaken och tittar på mig med stora ögon och ett stor leende.. åh så mysigt! Min lilla fis <3


Nu ska jag mata han,byta, göra mig iordning för skolan, köra bort han till Lotta i ca 2 timmar tills Martin hämtar honom..     Slutar halv 5 idag, men vad gör det när man snart tar studenten? : ) tar till vara på varje sekund med alla tjejer i klassen nu.


Ni vet sånna där låtar man får på hjärnan direkt? här har ni en

 



raaap attaaack


Äntligen

Nu har jag (och adam) ..  lyckats kopplat in datorn och internet igen på övervåningen..  tänk att allt ska vara så krångligt.   Men nu är jag back on track!

Just nu är det väldigt rörigt överallt eftersom vi inte har något vardagsrum alls.. 
Puh de ska bli skönt när allt blir klart.

veckan som har varit har spenderats på sjukhuset : /  Milliam kräktes hur mycket som helst efter varje måltid..  Eftersom han inte fick i sig någon mat så blev han väldigt trött och hängig och vi bestämde oss för att åka till Karlskoga sjukhus,

där fick vi ge man mat så de fick se hur han reagerade.

efter det fick vi direkt en remiss till röntgen i örebro för att kolla så att allt var okej.

Där blev vi från måndag - fredag . .   5 röntgen på överkroppen & 1 på hjärnan. 

Inga fel hittades.

Eftersom jag & Milliam står skrivna i Torsby (värmland) så var vi tvungen att ha Karlstads tillåtelse att få stanna i Örebro ( de betalar örebro ) ...   Läkarna i Örebro vad om att få ha han kvar i Örebro eftersom han redan legat där 5 dagar & faktiskt började blir lite bättre...  men nepp.  Vi skulle vara tvugna att flyttas till Karlstad.    Läkarna i Örebro ansåg detta vara helt onödigt så de skickade hem oss över helgen med allt vi behövde.
Som tur är har Milliam blivit mycket bättre och har slutat spy. Han äter nu mer & mer för varjde dag som går så snart är vi ikapp hans gamla matvanor : ) Återbesök på karlskoga sjukhus imorgon. Skulle han mot alla odds bli sämre igen så är det alltså karlstad som gäller... 

och vad det var .. ja det är det ingen som vet.  Visst är vården helt underbar : ) 



Tänkte lägga ut några bilder från sjukhus o lite annat.. men min kamera strejkar.
typiskt


INGEN DATOR

just nu håller vi på att renovera vardagsrummet = datorn är urkopplad och står i kartong. 

:  (   buhu.

äntligen

Äntligen har jag tagit tag i det.. lyft av plasten som legat över datorn haha.  Altandörren sitter på plats och jag har rivit tapeterna i vardagsrummet..  ( därför har det lega plast över några saker) Plasten var dock i oöndan för det är spån överallt.. Hela databordet,tangentbordet.. ALLT.  FY, inte roligt men kul när det är klart..


LÖRDAG, ASBRA KVÄLL!  jag fick ta i Casper, olala ; ) 

Ska lägga in bilder från våran lilla renovering lite senare..  

HÄRLIGT VÄDER, NU GÅR VI UT OCH GÅRBurn baby buuuurn


Håll i väggen!

Det är precis vad det är snart...  i vardagsrummet. För här ska en altandörr in...  dock finns det ingen altan än. Men den kommer snart:  )  Snart kommer dem, de 3 muskutörerna.. Adam, Martin & David..  Tur att det finns en övervåning där jag och Milliam kan hålla hus, annars kommer vi ju frysa ihjäl...
Skulle inte förvåna mig om det händer något och det blir ett stort stort stort hål, utan dörr...    Då kan jag lova att de 3 muskutörerna inte finns längre : )

vad tusan ska man ha på sig ikväll?

Arvingarna på G, can't wait!


Solsidan

Solsidan är ju bara för bra, haha. Tråkigt att set var sista avsnitten nu : ( men en jäkla tur att det kommer att komma en fortsättning! : D 


min msn blev störd

har inte kunnat logga in på vanliga msn på ett år nu.. utan har fått använt mig av msn messenger, vilket betyder att jag inte har sett några visningsbilder eller kunnat skicka några filer på hur länge som helst!  Att känslan av att se en visningsbild kunde va så stark förstår jag inte, haha : ) 
Dessutom har jag fått massa förfrågningar från " personer " ...  typ sånna som är datastyda 

- Hi! Male?
- vem?
- Nice, I'm female! How are you?
- Öhhhh
-  I´m fine! Do you wanna se me?
- Nej vem är du?
-Good, just klick on this ... www.sdhaauh........


Färdigstyrda gubbar.    Å de blir bara fler o fler och går inte att neka...

Har nu löst detta med en NY MSN.

Mejlen till den gamla har jag fortfarande kvar som vanligt : )


Väggord

I veckan kom mina vägg ord som jag beställt, så efter många svordomar så har jag äntligen fått upp dem : )




Vad tycks?


Photoshop

Är fasen omöjligt att lära sig.. jag ger det en ny chans någon annan dag...




fattar fortfarande inte riktigt vad jag har gjort med bilderna.. men något iaf : )


Vampire diaries


 
 NU! tv6


Karlskoga vare ja

Eller ja.. degerfors kommun där jag nu bor ; )  Idag var det pissväder så absolut inge kul att köra bil, tur att Milliam älskar att sova i bilen och han somnar så fort man sätter honom i bilstolen. 

Nu ligger han i sitt babygym. Det är så kul att se hur han utvecklats.. Känns som att det händer så mycket över bara en dag!  Åh han är ju snart 3 månader.. herregud vart har tiden tagit vägen?

Sitter och lyssnar på musik i spotify, såg att tilda glömt logga ut sen sist hon var.. så passar på att spana egenom lite... måste säga att den är lite lame ; )   Ska vi se vad vi har för kategorier...  Julsånger, Kräftfest, idol... :  ) 

Imorgon ska jag ha praktik, skönt att komma tbx! Ska vara där varje fredag under hela april.
imorgon är fullbokad, fasen va gött. 


Vad är det för hunk som kommer till Karlskoga i helgen? ..






Finns inte en enda chans att jag missar det, ses där! : )


Sista dagen i lilla byn

Nu har jag packat väskan.. Ska snart åka bort till socialkontorer för att skriva på faderskapspapper.
Sen bär det av till karlskoga, får se om jag tar en sväng in på ikea när jag ändå åker förbi? synd bara att man är fattig som en kyrkråtta ^^

Hm, undrar varför martin inte går med på att skaffa en gris... bor man på landet så ska ma ju gå in för det 100%?  haha


Nattskräck

Lilla Daniel fick nyss ett "anfall"  eller vad man ska kalla det.. bara gråter hysteriskt och går inte att få kontakt med. Ringde mamma så han fick prata med henne i telefon..  hjälpte inte alls. Detta har hänt rätt ofta, dock mindre nu ju äldra han blir...

googlade lite på nattskräck. 

Ibland ser barnet alldeles skräckslaget ut och kan skrika hysteriskt. Det är då man kallar det nattskräck, som alltså är en variant av de vanligare enkla förvirringstillstånden.

Attackerna brukar spontant upphöra efter tre till tio minuter men kan vara både kortare och längre än så. Plötsligt ser sig barnet omkring på ett normalt sätt och har då ingen aning om vad som hänt. Sedan somnar barnet oftast mycket snabbt.

Förvirringstillstånd och nattskräcksattacker är helt ofarliga. Även om barnet verkar skräckslaget upplever det ingen rädsla. Det upplever ingenting. De delar av hjärnan där upplevelser bildas är nämligen inte i funktion. De delarna sover fortfarande djupsömn till skillnad från andra delar av hjärnan.


Nu sover han lungt igen..


Bye bdb

De va fasen påtiden.. Bilddagboken har haft sin tid nu.. Att fråga någon om den har bilddagboken är som att fråga någon "har du lunar?" ... och NEJ, det vill vi ju inte ha : ) 

Leaving da fJåårtiZpLäIjZ! ska inte dra alla över ett strå men  75% iaf?  tråkigt men.. . . höhö . .  Den absolut INTE genomtänkte urringngen.. Sminka sig minst 3* mer än behövligt..   ha vad jag kallar det "saggläppar" så är det ju great att hålla sig där. Så slipper man ju se det någon annanstans : ) 

annars finns det ju alltid http://www.fjortis.se/ 





personen på bilden har gjort det med ironi, i like


Hoppas du inte tåg åt dig? Ta det med en klackspark! ; )


barnvakt

Nu sover barn 1, barn 2 ligger i sängen & barn 3 sitter och spelar data...  jag ger mig själv godkänt.

Imorgon ska jag skriva på de sista av faderskapspapprena, skönt att få det avklarat så vi båda står som föräldrar på papper. Sen när det är gjort blir det hemfärd!

Under mina dagar hemma hos mamma har jag inte gjort värst mycket, men ändå lite ...

»Tagit en dagstur till Arvika

»hittat en större nappflaska, nya rymmer 330 ml. (gamla 260)

»Beställt ett par snygga gummistövlar, måste man ju ha när man bor på landet!

»Unnat mig själv lite spa, ett varmt långt bad med inpackning, fila fötter mm.

Ȁtit en massa skit, som vanligt..

»Träffat Elin, som dessutom blir 19 på fredag.. jäkla synd jag inte kan vara med på hennes kalajs på lördag!

»Myst med min lilla favvo-Daniel






hemmahemma

gud vad jag är dålig på att blogga när jag åker någonstans...   Igår tog jag en dagstur till Arvika för att hälsa på lite när och kära, hur kul som helst : ) Long time ago!

Vad tusan gör man nu då? Går ner på "torsby" en sväng med Milliam och lillebror...



Jag behöver en nappflaska i  xxl size


Nu drar vi!

Packar väskan nu, Torsby next.

Påskfin






Klart alla ska vara snygga på påsk! Min lilla sötnos ligger nu i sitt nya babygym, stortrivs! han brukar sova vid den här tiden.. men inte nu inte.  Tur att han inte äter varannan timme även på natten längre..  Han brukar somna runt 21-22.
Nu vaknar han ALLTID 05.00 för att få lite mat.. sen somnar hon om igen och vaknar ca 09..

kärlek



I give a damn


Hemma igen

Nu har vi precis kommit hem från middagen, gott med mat!
Milliam fick en massa kläder och ett babygym : ) Nu längtar jag bara tills han ska bli lite lite större.. tiden går så fort så de dröjer inte nu . .    Just nu ligger har ute och sover så skönt.

Just nu ligger Martin i soffan och sucker.. han är trött på mitt tjat om att jag har små läppar haha..  jag sitter och moffar chips..  de får man inga större läppar av, dock större röv!

2 månader kvar tills jag ska till cypern.. fy. Vart är min träningsvilja?

Min baldejt

Fick frågan om vem jag ska gå på balen med...

Jesper Ragén, överaskning? Ne skulle inte tro de ; )



Nu ska vi iväg på påskmiddag...


Sleten

jag är så himla trött. Synd att det ska vara sånt dåligt väder annars hade jag tagit en liten promenix med Milliam för att vakna till lite.

Idag vill jag ha tacos, godis och tvmys.


RSS 2.0