njuter av att inte göra ett dugg

Igår var det fotbollsavslutning, fun! Dock är jag ingen stjärna på bowling men va tusan : )  

Milliam sover och jag gör absolut ingenting. Skittråkigt men skönt.  Funderar på att gå och lägga mig när som helst... 

har även varit duktig o rensat lite bland bilder på datorn, sorterat i mappar osv...  skönt!



ge mig nytt hår tack!




Gifflar = Beroendeframkallande

Tar man en kan man helt enkelt inte slut förän påsen är tom = (

Nu har Malin varit här och hälsat på, kul att se henne igen : ) va ett bra tag sen! Ska bli kul o se när hennes plutt tittar ut..

Jag har varit jätteduktig och lånat böcker om eget företag,bokföring osv.. så kanske borde läsa lite nu?

Äcklig jag är

Nu har jag gått och plockat snorpapper efter mig överallt....    Brukar dessutom stoppa små tussar i näsan när det är som värst och speciellt när jag ska sova, sen brukar jag vakna mitt i natten och tussarna är borta, in med nya! Men dem där tussarna försvijner ju inte bara utan hamnar ju någonstans.. Så nu har jag plockat en miljon stela små papperstussar i min säng, tjoho!!

Nu ligger Milliam ute i vagnen och sover sött : )  Snart kommer Malin hit också, spännande.....   ska passa på o checka lite med henne om de här med eget företag o grejer, de tror jag hon kan =)

Milliam står några sekunder!! Fast bara ibland och om han vill. Alltid något! = )


Förkyld

Tror varenda människa har gått och blivit förkyld, nu även jag..... = (  Tur att träningen ikväll ändå va inställd...
Jag fattar inte vart allt snor kommer ifrån? det bara rinner och rinner... måste va en jäkla stor snortank som finns där inne någonstans hehe...

Idag fyllde min lillebror Rikard 14 år så idag har jag och Miliam varit där och ätit tårta. Jag spyr snart på tårta.

Ikväll är det välkommen åter! : )  jippi

Imorgon kommer Malin Lundgren hit, kul att se på bebbimagen, såå mysigt.  : )
Men snart är den borta!


jag vill också träna med Anna anka

Fasen vad skönt med en personlig tränare. Vore man rik så skulle jag inte tveka på att ha en = )
Själv sitter jag och äter tårta.....  passande.

Jag skulle också vilja göra de där testet som de gör i i form med anna anka, där man kan se hur gammal kroppen egentligen är, hur mycket fett man har,blodvärde och ALLT anna.

Maria som var med i kvällens program var 60 år inombords, hur hippt är det då?

Jag får nog vara min egna personliga tränare.. 


Tårtfrukost på namnsdagen

Igår fyllde man alltså år.. i sängen när jag vaknade stod en ny bilstol till Milliam, även från Milliam enligt mamma haha.. så tack Milliam ; )  Skönt att det är klart. Tror Milliam har provsuttit varenda bilstol som finns, så det här är den som Milliam sitter alldra bäst i    = )

brio zento


På kvällen kom var det kalas för familjen så mamma hade bakat tårtor... står även kvar en bit i mitt kylskåp, livsfarligt! tror jag ska ta mig en bit nu... mumma

Idag är det min namnsdag!


work

va o kollade lite med jobb i fredags också..  de går frammåt iaf = )   Imorgon fortsätter vi med de ja fick fram av fredagen.... 



sista dagen som 18

Hur känns det då??? Ingen skildnad alls...   jag saknar den tiden så man räknade ner till sin födelsedag flera månader innan...  Är de här ett tecken på att man börjar bli gammal? = (  usch. jag måste komma på ett sätt att vara ung för evigt...... 

Match mot storfors idag, vinst.


MIN ÄLSKLINGSPLUTT ÄR HEMMA NU : D     WII!!!!!!


mitt studentkort, varför va man så mycket sötare när man va liten? ..


Huvudvärk

Kul kväll igår.

Nu är jag barmvakt åt min lillebror som är sjuk, så nu sitter vi och har huvudvärk båda två, stackars oss.




JAG ÄLSKAR VÄLKOMMEN ÅTER




förgyller min vecka


Skärpning på mig(hittade det här i utkast!!!)

skulle varit inlagt i torsdags...

Nejdå Josefine, inte ska jag bli dålig på att blogga igen...  jag brukar ju få sånna stunder ibland haha..

Idag har jag varit & lämnat Milliam i Karlskoga, en dag tidigare än vanligt så vi får se hur jag klarar mig ändå tills söndag. Fy det är inge kul att lämna iväg sin ögonset sådär när man är van att alltid ha honom : ( buhu kom hem till mamma!!!   Innan jag lämnade Milliam så åkte jag till Louise, dit även Mathilda kom...  Så Milliam fick träffa både Milton & Leihja för första gången på vääääldigt länge! Skitkul!  

Roligast måste ändå vara när Milliam och Leihja står på alla fyra bredvid varandra och Milliam sakta men säkert lägger sin ena hans på hennes bak och höll kvar den där, HAHA FY SKÄMS!

Måste bara berätta en kul grej....    Skulle möta Martin i Linnebäck idag och jag hann dit lite före.. Så jag yrade väl omkring lite eftersom Milliam sov i bilen och jag inte hade så mycket för mig..   Sen var det en annan bil som åkte runt där och glodde som en tok, en vuxen man vad jag såg..?...      Så tillslut åkte jag därifrån..

Senare pratade jag med mamma i telefon, som hade fått ett sms från ett nr hon inte hade... som visade sig vara den här...    Så regnr + hitta.se är alltså den nya raggningsmetoden HAHA.

äntligen!!

Igår så kände jag att en tand har börjat sticka upp på Milliam! Som jag väntat = )  Ser även ut som att båda framtänderna tittar fram snart, men vem vet de kanske luras med mig...


Sen har jag tittat lite närmare på mina element som de tog bort den stora grejen man ändrar värmen med....  trodde inte jag hade någon alls nu, men de hade jag tydligen, fast 100 gånger mindre än de förra. Så nu slipper jag ha 26,5 grader i min lägenhet, skönt.....  = )

lördag lördag lördag

Mosade Kristinehamn med 30-10 idag, så gött!

Nu sitter jag här nyduschad och funderar på vad om händer med lördagkväll.. Mamma ville ha Milliam en sväng nu så kanske får han sova kvar där och jag tar en utekväll med Elin.. men vi får se, time will tell!


Bild från förra helgens match mot Hammarö.. måste säga att Tilda sög som fotograf, haha.


Proppmätt

Mamma och Daniel var här en stund. Mamma hade med sig mat så nu är jag hur mätt som helst. Pratade lite jobb & bil, men kom inte direkt fram till något ; ) får fortsätta spana och tänka lite på båda delarna..

Nu ska jag och Milliam gå till apoteket för att hämta ut välling.

Robinsson

Har tittat på robinsson nu.. jag vill också vara med! Någon gång ska jag ;) Tänkte vinna skiten också..
Snälla, skicka hem Gurkan! Jag står inte ut .....

Vet ni vad som kommer att komma i tv4+???? jag mår snart illa av alla olika fruar..... 
östermalm.. 

Hollywood danska norska & svenska, skåne, new york..  HJÄLP.



miss you


Inte varje dag man får sms från P-ring.nu

Inte varje dag nej, men var 3:e vecka! Har äntligen aktiverat sms-påminnelse, hur jäkla bra är inte det då. Skitbra för oss som är lite slarviga och gärna glömmer bort.  Å har man ett litet monster som jag så har man oftast annat att tänka på än att komma ihåg ett litet piller varje dag..

Det funkar alltså såhär.
Du sätter in ringen, har kvar den i 3 veckor. Du får ett sms där det står att nu du Amanda är det dax att ta ur den.  Då tänker jag " Ja just de vilken tur, det hade jag glömt bort!!" ...  
Sen kommer dem där jäkla tråkiga blödardagarna..... 
Men sen efter 1 vecka får man ett sms igen där det står att det är dax att sätta in en ny ring!

Lätt som en plätt!


Milliam fick åka till mormor

Jag kände att jag var tvungen att få lite tid för mig själv. Just nu är Milliam i en ålder som är väldigt krävande och du blir helt slut!  Så de där få dagarna man är barnledig, då man ska hinna vila upp sig samtidigt som man vill ha lite roligt med sina vänner skulle gärna kunna få va några fler.

Så jag ringde mamma och frågade om hon ville ta Milliam någon timma och det gick bra. Nu har jag diskat, dammsugit, städat badrum, plockat kläder osv.. sånt som man inte riktigt hinner med när man får passa på Milliam i stort sett hela tiden nu när han kryper som en tok. Eftersom han även drar sig upp ståendes vid bord, blombrädan osv så är det en del som åker i golvet.....  dessutom har han fått en ny favoriträtt, tidningspapper. Vet inte hur många gånger jag fått stoppat fingrarna i munnen och dragit ut en stor boll med blött tidningspapper...  Går inte att vända bort blicken en sekund! 

Pottan går inge vidare för mig och Milliam, men min mamma envisas med att springa & sätta honom på pottan varje gång han börjar tryckta, går lagom bra.. ibland slutar han bajsa istället. Så jag väntar lite med pottan tills det går lite bättre för mamma och Milliam ; ) 

Bild från i Fredags på världens sötaste lillebror Daniel och några av min farfars alpackor


Nu sitter jag i Lappland och skriver

Nej det gör jag självklart inte, men kunde nästan ha gjort med tanke på hur mycket det blåser ute!
jag och Milliam skulle ut och ta en promenad i solen, men istället höll vi på att blåsa bort...






Jag är sämst på att lägga mig

jag vet att jag måste lägga mig mycket tidigare än vad jag gör, men hur lätt är det då? Jag kommer isäng rätt tidigt, tycker att jag är hur duktigt som helst.. MEN, jag tar alltid datorn med mig och där hamnar jag...   
Men det är väl förståligt när man har sånna här mongos att prata med? = )

http://carolinsofia.blogg.se



Titta!


Kan inte klockan bli 19.30

Mitt huvud spricker snart! Längtar tills det är läggdax för mitt lilla monster... puuuh.    ZzzzZZZ


Snabbpromenad

Idag känner jag mig bara slö.. typ  en sån där dag när det känns som du väger 3 ton, inte sovit på 1 år, inte varit utomhus någon gång under ditt liv, du känner dig skitig fast du är nyduchad, du kollar dig i spegeln och känner dig fulast i världen fast du vet att du inte är det....       ja ni fattar = )    Så jag var tvungen att gå ut på en promenad med Milliam för att känna mig lite piggare... men de enda jag känner mig nu är SVETT. 

Ikväll när Milliam somnat behöver jag verkligen städa också, skitkul.  
Ska även ta och hitta mina kamera... så jag kan lägga upp lite bilder från helgen!


det regnar och regnar...

Pissväder! Fastän det är kallt så vill jag ha strålande sol! Men icke...

Inatt drömde jag hur konstigt som helst...  drömde att jag blev instängd av nåra psykon i ett hus. Jag höll på att dö flera gånger.. det roligaste är att det började med att jag skulle gå in och köpa godis på det här psykostället...   Är det ett tecken på att jag borde sluta äta godis eller vadå? HAHA

Somnade iaf om och drömde iställer att jag åkte slalom med barnvagnen framför mig, det är nog lättare i en dröm än i verklighet skulle jag tro.....  tråkigt nog för jag är så jäkla slalomsugen = )

Ne nu ska Milliam få lite gröt!

Besök av min kära "vännina"

Martin är här på besök.. absolut inte min gamla martin utan min kära gamla vän : )  Tog med sig lite chips också så jag ska bli extra fet.... tack = )  Alltid gött så man inte fryser på vintern!

Nu ska han få hjälpa mig att spana bil... för min saknad efter mina vänner i Karlskoga börjar på att bli väldigt stor...

Typiskt...

Satt nyss och tittade på 16 and pregnant, andra avsnittet jag ser...  och jag kan inte förstå att det är precis samma "slut" som sist. Mammorna sliter med ALLT. Barn, skola och bebis medan papporna tycker att dem jobbar och det räcker. Så idiotiskt och jag blir så arg eftersom jag själv vet hur jobbigt det är och när man väl ber om hjälp och får ett svar som "Tyst, jag vill sova, jag jobbar ju....."     Å som en av mammorna sa när pappan frågade om hon ville byta "YES!"....    Vet själv att jag sa desamma.  Att de inte förstår hur skönt det skulle vara ibland att bara åka iväg till jobbet, bara lämna allt för en stund och tänka på sig själv samtidigt som dem tjänar pengar...


Om ca två veckor

så är jag 19! Totalt värdelöst men ändå värt att fira = )

Undrar vad man ska önska sig.....   får ta mig en funderare. Jag vill ju ha allt.

kladdfrukost

Nyss ätit lite frukost, tur att mamma hade bakat igår!

Snart ska jag ta Milliam i vagnen och knalla hemmåt men inte riktigt än. Jag och Milliam ska ha lite morgonmys först...

gud vad tiden gått snabbt..


Tar natten

Nu har jag tränat, duschat och ätit mammas nybakade kladdmuffins, skitgott!

Jag vill göra någonting kul, åka bort några dagar..  men inte det lättaste! 

Efterlyst ju Milliams tänder för ett tag sen, de har fortfarande inte kommit några.. MEN nu ser det ut som det är påväg när som helst, 2 stycken.. hoppas att de kikar fram snart = )

Nu ska jag lägga mig och fundera lite... på hur mycket en "man" kan va beredd att sätta på spel för att få sig något. Synd bara att man ska få reda på saker så sent och av andra.   besviken

När man är arg så får man passa sig..

Lätt att kläcka ur sig för mycket då.. är så mycket jag skulle vilja skriva, men jag låter bli.

Jag ska bli manshatare.

jag är väldigt glad att jag och Milliam bor själva nu.

Nu är frosten här

Nu blir det bara kallare och kallare. Otroligt fint ute men jag skulle mycket hellre ha 30 grader och stekande sol. Att sätta sig på första bästa flyg utomlands lockar ju inte alls....

Idag är en sån dag när man inte är taggad på någonting.

Måste iallafall gå och köpa en till nappflaska nu..

Tildas lilla förhållandetips

Tilda har gjort det klart för mig idag att om man vill få ett förhållande som är bra och håller i längden så ska man helt enkelt inte leta överhuvudtaget utan tänka att man varken vill eller ska ha någon på flera år.. för då kommer kärleken komma : )  Haha, nu vet jag inte om det är så lätt bara för att det funkade för Tilda men....

Så jag ska nog sätta upp lappar i lägenheten :

JAG VILL INTE HA NÅGOT FÖRHÅLLANDE PÅ FLERA ÅR


Sen har man ju alltid ensam mamma söker ; )


Kanonhelg

Har varit en superhelg. Saknar redan Tilda & Carro fastän det bara var någon timma sen jag såg dem...
En toppen lördagkväll med mycket skratt, längtar redan tills nästa gång!
Jag får nästan lite längtan efter att bo i Karlskoga igen ju!  Haha.

Nu ska Milliam få lägga sig...

saturday night fever

vann matchen mot hammarö. skönt...  men känns jäkla tråkigt att knappt spela när man ställer upp för laget och åker dit fast man egentligen inte kunde de.. blä. aja...

Nu är vi hemma hos tilda, gör oss snygga(re).

Hej o skål!


idolmys

Nu sitter jag tilda & caroline o kikar idol o äter godis. var iväg och käkade pizza förut.. planerar att gå upp till imorgon när vi ska ut på galej. Ju tjockare, ju mer finns det att älska ; )

Nu ska vi ha liten egen salong också.. färga hår! Behövligt för oss alla tre tror jag..
Så nu har jag precis dragit lite slingor på caroline.. 


Åker bil..

Nu har vi lämnat av Daniel i Gunnarskog och hälsat på farfar en snabbis.

Nu ska vi åka till min gammelfarfar som blir 92 idag ..

Ge mig myskväll med tjejerna nu.

Uppe med tuppen

Nu har jag och Milliam varit vakna ett tag..   jag har precis tagit ner alla gardiner i lägenheten för det ska tydligen komma några elementgubbar och byta någonting. Så på lappen jag fick står det att man ska plocka bort allt framför element, gardiner, möbler osv... 

De ska vara en halvdag i varje lägenhet men på lappen jag fick står det 8/10 - 11/10... så antingen kommer de vara här  en halvdag, någon gång de här dagarna... Eller så har de helt enkelt läst på min blogg att jag kommer vara bortrest under helgen så de planerar att sova här? ; ) 




hemmaspa

Milliam sover nu och jag har lagt fram lite kläder som jag ska ha med mig under helgen..  Nu ska jag ta en lugnt stund för mig själv.

Hårinpackning, ansiktsmask, peeling och lite face spray tan!     

Jag ska njuta.




saknar att ha långt hår


Mjölkfri välling

Doktorn har sagt att vi ska prova att ge milliam mat med mjölk i för att testa om han fortfarande är överkänslig mot mjölkprotein eller om det växt bort (som det gör på de fleta barn)..   Så ikväll skulle jag prova att ge han vanlig väling men det gick inge vidare. Han äter den inte ens...  så får nog börja blanda lite med hans specialvälling för att han ens ska ta flaskan... 
Men imorse fick han gröt som innehöll skummjölkspulver(som nästan allt gör) och det gick bra.. men det krävs väl mer än så för att man ska märka något..

Jag och Milliam tog en till promenad förut, skönt. Nu ska jag försöka få han att sova så jag kan packa...


underbart väder

Jag och Milliam har precis varit ute på en promenad i solen, fick dåligt samvete av att sitta inne = )

Nu ska vi kela lite eftersom han ska till pappa imorgon. Sen när han har somnat ska jag packa lite saker, ska ju stanna kvar i karlskoga över helgen.

Fredagkväll åker jag och tilda till caroline för att ha lite idolmys, ska bli så himla roligt = ) får se om madde kan pallra sig dit också..    På lördag drar jag och tilda till hammarö en snabbis eftersom jag har handbollsmatch. Sen åker vi tillbaka, hämtar caroline, drar mot karlskoga och förberder oss ett jäkla drag = )

Erik Hassle på Nightshift, verkligen inte min musikstil men drar säkert mycket folk. Länge sen jag var ute i karlskoga och jag har saknat mååånga : ) 


Nästan så jag funderar på om jag och Milliam ska ta och gå en sväng igen..  så kanske han somnar om jag har tur : ) 

Tandläkaren

Nytränad, nyduschad, nyäten.  Nu tar jag sängen och förbereder mig på tändläkarbesök tidigt imorgon.

Nattis

Tupplur

Gud vad skönt det är att få sova en stund på dagen, behövligt.

Ska snart packa väskan och dra till mamma, handboll.

fram och tillbaka...

Gick upp 06.30 imorse fastän Milliam sov hos mamma. Satte på några maskiner tvätt vid 7 sen åkte jag till mamma, lämnade bilen och hämtade Milliam i vagnen.. Tog en promenad hem. Sen hämtade jag och Milliam massa tvättade kläder, åt frukost.. sen var det bara att packa på Milliam ytterkläderna igen. Dags för babymassage! Som vanligt får jag massera milliam när han sitter eller står på alla fyra eftersom han vägrar att ligga still på ryggen.
Nu har vi precis kommit hem igen..


Snark

Fick svar på min fråga..  men hade redan kommit på svaret faktiskt, när jag skulle sova ner Milliam slog tanken mig att om man är gift så är man ju ingen "miss" : )  men ändå...  dåligt. Ska starta en egen tävling, fru universum. Kanon!

Ikväll har jag varit med daniel på handbollsträning, eller... jag gick ut och sprang en sväng under tiden, skönt!
Just nu håller jag på och tvättar och har precis diskat, så tråkigt men otroligt skönt när det är klart : ) Vissa saker måste bara göras..  jag gör dem bara lite senare än jag borde. . bättre sent än aldrig!

Ja som sagt så har jag valt att fortsätta som singel. Kort sagt så slängde jag mig in i något allt för snabbt och jag kände inte riktigt att jag han med i svängarna. Otroligt tråkigt när man träffar en sån bra människa som bryr sig om både mig och Milliam hur mycket om helst. Ser verkligen fram emot en bra tid som vänner. = )
Så nu ska jag bara satsa på mig själv och Milliam, vet att jag behöver det just nu.  

 




miss universe sweden



Här har vi årets vinnare som ka representera Sverige.


Man kan även söka online nu till 2011. Du måste uppfylla följande krav:
· Det året du tävlar måste du fylla 18 år senast 1 maj och du får max fylla 27 år under tävlingsåret.
· Vara mellan 167 cm och 182 cm lång.
· Inte vara gift och/eller ha barn.
· Vara av god karaktär och person.
· Minst ha grundläggande kunskaper i engelska och svenska.
· Vart svensk medborgare i minst 1 år.

  Sugen?   http://www.missuniverse-sweden.com/anmala/

Något jag absolut inte förstår är varför man inte ska få ha barn eller vara gift? jag har inte tänkt söka om ni tror de haha. Men jag förstår bara inte vad dety skulle göra för skildnad?  Du får söka om du är sambo och varit tsm i flera år. Men har man varit tsm någon månad, inte bor ihop MEN har gift sig.. så får du inte söka?? 

jag fattar inte.. om någon vet varför så please tell me!?


Frukost




Blåbärsyoughurt, kiwi, russin & Musli.

GÖTT

Vilkens dag är det idag? -Jo, kanelbullens!

Har ni ätit några bullar idag då? Det har inte jag, duktigt va!  : ) men åt nyss kokt korv med bröd, förstår inte varför de flesta steker korv när kokt korv är hundra gånger godare. Sen ska det ju vara skinbitar på kanten som man kan gnaga bort. yummi  = )
Fast en kanelbulle skulle ju inte sitta fel, eller två....





Ensam mamma söker

En av höjdpunkterna under veckan...  = ) 
Heldag i Karlstad, de enda jag kom hem med var mjölkfri äppelgröt till Milliam & två tränings t-shirtar till mig... Ville ha mycket mer men plåmboken tillät ej : (  





       

När vi kom hem skjutsade jag Rikard till sin pappa i östmark, vilken skitväg. Som att åka på dem där smala krokiga vägarna uppe i norge, kommer inte på vad de heter just nu...
Sen passade jag på att sola (wiii) eftersom mamma hade Milliam under tiden. Superskönt! = )

Nu är de ensam mamma söker, o ska klippa Martin snart också...


Shopping i Karlstad

Matchen igår vann vi med hur mycket som helst..  gick bättre för mig än förra matchen men känner mig fortfarande på inskolningnivå, haha. 
Matchen skulle spelas 13.00.. men skåre hade missat det totalt så de hade samling i karlstad 13.00... bara för oss att vänta. Seriöst, hur kan man missa....  
Blev även förvånad för jag minns att skåre alltid haft bra handbollslag? så nu vet jag inte riktigt vad som hänt.. men det är väll så att alla som är duktiga handbollsspelare och bor runt karlstad spelar i Helton såklart..

Nej nu ska jag gå och göra mig och milliam iordning.. ska åka till karlstad med mamma och mina två syskon så kommer bli en livad dag..  

Jag ska spana bilbarnstolar för det är ett måste nu när alla vinterkläder ska på..


game day

Idag är det hemmamatch mot skåre. great.

Milliam har kommit på att han ska se mig speglas i ugnen : )


Jag har fått ett litet monster

Blev en kall dag i sunne. Brr... känns som att vintern är här. = ( vintern är skön. Men snö + barnvagn är ingen hitt. Behöver iaf inte gå på dåliga grusvägar den här vintern..   De förta jag ska göra när snön försvinner till våren är att köpa ny vagn. Den som vi har nu är så stor, tung och klumpig : ( funkade bättre ute på landet... men just nu håller jag på att bli galen.

Milliam har varit helt galen ikväll, härjat så han spydde flera gånger så nu har jag torkat spy i köket, hans rum, vardagsrummet, badrummet, hallen och torkat av mig själv...  
Satte han i badet med hopp om att han skulle slappna av lite..men icke... Slapp jag duscha idag också, för de fixade Milliam galant.

Nu föröker jag få han att somna, wish me good luck

svinkallt

Jag och Milliam har varit vakna sen en timme tillbaka... 07.00 alltså, om vanligt : P 
Nu ska jag fixa iodning både mig och Milliam o sen bär det av mot Sunne.

jag borde verkligen sola, vit som ett lakan. Men om sagt, allt blir mycket krångligare när man är enamstående. Man blir väldigt låst. Så för att jag ska sola måste jag fixa barnvakt först.... o de känns inte som det är prio 1 just nu....  tyvärr!


RSS 2.0