Tidig kväll

Ja ikväll lägger jag mig lite tidigare än vanligt. Har nämligen körlektion 07.30 .. Zzzz... 
Testade att mata Milliam med flaska idag, gick kanon! Så imorgon ska Lotta vara barnbakt några timmar då jag ska till skolan och Martin är på jobbmöte.  Eftersom han tog flaskan så ska jag även försöka mig på en långdag i skolan..  Frågan är bara om mina mjölkisar kommer spricka eller inte : ) 


bad blogger

haha fyfasen vad dålig jag är på att blogga just nu.. men inte så konstigt eftersom jag har så mycket annat att göra, som att mysa med min lilla babymille. 

Veckan har varit superbra. Haft besök från första dagen vi kom hem. Idag ska Milliam få följa med på handbollsmatch. Det måste ju börjas i tid ; )

Fick frågan om vad jag tycker om mammarollen, den är underbar! i början kändes det lite underligt.. Just att man ansvarar för någon annans liv. Men det är fantastiskt! Så mycket kärlek som man känner direkt för sitt barn går inte att beskriva i ord. Att jag valde att bli mamma nu när jag är såppas "ung" som vissa ser det som, ångrar jag inte en sekund!  Jag är superlycklig!


Yesterday

igår var jag i skolan, hade bara två lektioner så det gick faktiskt superbra. Under tiden åkte martin och hälsade på sin farmor och sin mamma med lillen : ) 

Senare på kvällen kom Caroline och Nicklas med sin "lilla" Svea på besök. Längtar så tills Milliam kommer upp i hennes ålder(6 mån) då de är med lite mer liv, haha.  Efter det så badade vi lille Milliam för första gången hemma. Allra första gången gjorde vi på bb, precis innan vi åkte hem.  Då skrek han och tyckte inte alls det var roligt, men igår gick ett skönt bad verkligen hem. Så skönt att han passade på att lägga av en brakskit i baljan. Sånt som händer ^^

Ikväll kommer pappa på besök. 

Ställde mig förresten på vågen imorse..   Från invägningen vid förlossningen har jag "gått ner" 13 kg. Vilken bantningskur att föda barn va! Sen är magen lite slapp, men inte så farligt som jag hade föreställt mig innan. Något som jag tycker är skitjobbigt är mina bröst. De skulle gärna få krympa lite!  När jag har på mig trosor och bh och kollar mig i spegeln känner jag mig som två bröst med ben på, haha.  Får tom pumpa ur massa mjölk under dagen. Mamma säger att jag måste ha kosläkt på pappas sida ; ) 
Konkurera ut milko och arla kanske?



Dagen efter förlossningen. Dock liggandes, men enda som jag har. 


Shoppingtur

idag hade jag tänk mig en snabbis till skolan, en lektion på ca 50 minuter. Men det blev ingenting av det eftersom bilen krånglade : / Satsar på en lektion imorgon istället.

Igår var Tilda Madeleine och Caroline här och hälsade på, superkul att se dem igen, de hade även med sig fina fina presenter : )




senare på kvällen kom Adam och Emma på besök :) även de hade fina saker med sig



När bilen väl var fixad så åkte vi in till stan för att fixa lite småsaker..

  

2 bodies, en babysitter och en emmaljunga skötväska som matchar vagnen


Äntligen lite sömn

Inatt fick jag sova några timmar,  det behövdes! Det är riktigt skönt att vara hemma nu. Mamma, syskon och morfar var här och hälsade på igår : ) 

Tänkte berätta lite snabbt och enkelt om förlossningen. 

Sen sön 17/1 hade jag haft förverkar med ca 5-7 min mellan. Avtog oftast mot kvällen så jag kunde sova. In o kollade på förlossningen 18/1, allt var som de skulle, bara hem och vänta.

Onsdagkväll blev det dock tvärtom, värkarna blev starkare och det var omöjligt att sova.. uppe och vandrade lite natt mellan ons-tor. Ringde tillslut in till förlossningen och vi kom överens om att jag skulle komma in på kontroll 08.00 på tor morgon. Runt 05.00 ringde jag igen och fick åka in tidigare.

ctg-kurva togs och undersökning gjordes,  man bestämde därefter att jag skulle stanna.



Timmarna rann iväg och senare mot kvällen fick jag ryggmärgsbedövning och man stack även hål så att vattnet gick.

Ryggmärgsbedövningen tog extremt bra och jag kände inga värkar överhuvudtaget. Såg dem endast på papper, kanon! : ) Dock gjorde de jävligt ont när läkarn stack in nålarna i ryggen. Är fortfarande öm idag. 

Några timmar senare börjar det trycka på nedåt. jag har snart varit vaken i 48 timmar och har dessutom kräkts upp allt jag ätit och druckit. Är totalt utsliten och säger att jag inte orkar mer..  Känner dock fortfarande ingen enorm värksmärta.  Prövar att få akupunktur. En nål i skallen, en i handen och en i foten.  Sen var det dags för lustgasen när kroppen inte ville mer, för att "piggna" till lite.. om muntra upp mig..  Efter att jag haft lustgasen ett tag fick hon snällt ta bort nålen i huvudet då det kändes som jag hade en flaggstång i huvudet : ) 



Får sitta på pilatesboll + lustgas. Väldigt skönt och avslappnande. Mitt humör var bättre och jag kände att de trots allt fanns lite kraft kvar. Jag känner när värkarna kommer men lustgasen ger susen.  Sen skrämmer jag livet ur Martin när jag helt plötsligt börjar vråla o stånka trots lustgasen, hej krystvärkar!  Härifrån går det snabbt. Minns att jag var så trött att jag bara gav allt jag hade för att det skulle vara över. 18 min med krystvärkar och världens vackraste lilla plutt låg på mitt bröst. Den känslan man får när ens egen lilla son ligger i ditt famn för första gången, är obeskrivlig.  


06.48 Milliam

Dock är inte allt klart här.. typiskt. Moderkakan vägrar att släppa av sig själv. De sprutar in saker i navelsträngen och försöker allt möjligt. Inget händer. Läkare från akuten kommer snabbt och de bestämmer sig för att enda utvägen är att ta mig till operation. Så bara några minuter efter att Milliam föddes så får jag åka iväg : /  Urinblåsan tömt innan jag åker iväg. Genom att helt enkelt sticka in ett rör genom urinhålet. Som om man har kateter.

Körs till operationsrum där ett helt team inväntar mig(?!).. Får mer bedövning och blir sövd. Jag känner ingen smärta, men känner ändå vad de gör.. Lite läskigt då de ska "gröpa ur" moderkakan ur mig, med händerna då inga instrument fick användas.  Stod i journalen att även de hade svårt att få det att lossna, men som tur är de ju proffs så det fixades..  

Fick sedan ligga några timmar på uppvaket med massa olika dropp. Här tömte de även uringblåsan igen.

Äntligen fick jag träffa mina älsklingar igen. De hade även väntat med mätning och vägning av lillen tills jag kom tillbaka. Jag är otrolig öm och tar mig knappt ur sängen första dagen.

Max Milliam Tunér
50 cm
3670 g




vårat hjärta


Lille Milliam

nu har vår älskling kommit, 06.48 den 22/1 :)


Skriver mer imorgon när jag har tid lust och ork

Natten

Nu tar jag natten, proppat i mig några alvedon så hoppas det ska gå vägen. Känner mig lite invalid då det är svårt att gå hel rakt. Kör makaron-stilen just nu, men den funkar! 

Imorgon är det alltså två dagar över tiden. Fick hör att några tjejer i klassen slaget vad om vilket datum han väljer att komma.. Min kära Madeleine hade sagt 25 . . . hon måste vilja mig något ont : (


Heja Sverige!

 




Jag vill spela, NU. Men nästa säsong, då är jag tbx igen : )


Lugnt

 

idag har det varit rätt lugnt för min del. Skönt faktiskt eftersom man hinner vila upp sig lite om de skulle bli att man akut få åka iväg. Man vet ju inte hur lång tid det tar för mig att öpnna mig mer. Dagen har iaf spenderas framför datorn. Sett hela säsong 1 av en annan del av köping. 

Har även fattat ett bra beslut idag, att inte vara ljushårig på balen, utan mörk. Mörkt hår gör sig oftast bättre i en uppsättning. Men innan jag färgar det mörkt så ska det provas någon varmare färg. 

Men först lär man sola för att den ska göra sig bra!






 


Hur länge?

Undrar hur länge man ska behöva vänta.. Läst lite om andra som gått länge med värkar. Så ja, det är väl bara att vänta?

"När min son föddes för 11 år sen gick jag öppen 3-4 cm från julafton till den 12 januari. Sonen kom på utsatt datum, 40v. Det var ganska jobbigt med otroligt mycket förvärkar.. "

man är ju inte ensam iaf.. Dock känns de inte så himla kul om man skulle behöva gå såhär ca 2 veckor till... 

Så ja, idag blir det ingen skola för min del iallfall. Fast jag hållt mig i skolan länge så får det vara bra nu.  


Segt

var in till förlossningen tidigare idag för jag hade så himla ont. Värkarna kommer med 5 min mellanrum även "på papper" med. Är öppen ca 1.5 cm.. vilket gör att det var skönast för oss att åka hem igen då det bara är i början. Men gud vad jag önskar att jag fick värkar några timmar innan det var dax, o sen var det klart. Inte behöva gå med jämna värkar flera dagar innan.  Om värkarna bara blir värre från DAG till DAG, och inte timmar.. Så kommer jag troligen vara död när det väl är dax. = (

När vi ändå var där så passade vi på att smyga in till Lollo på bb. Så kul att se henne och hennes supersöta Milton : )  


Jaja, bättre lycka imorgon får vi hoppas?

Värkar

igår kom de första värkarna runt 9 på morgonen.. med ca 5 min mellanrum. Ringde in till förlossningen, o de var bara för mig att komma när jag inte ville vara hemma längre..  De sista jag vill är att åka in o sen få åka hem igen. Så jag höll mig duktigt hemma, in pain! Runt 7-8 på kvällen börjar det avta lite, o jag somnar tom en timme..  värkarna blir färre och jag bestämde mig för att gå och lägga mig lite senare.. 

Natten blev lugn. var upp en gång för att gå på toa. Kl 8 imorse vakna jag igen av värkar. Nu håller de i sig längre och är kraftigare.  Har ringt in så de är förberedda att det kanske vill sig snart..  Blir det som igår, att det avtar.. då jäklar. de här är INTE kul. 

Försöker någon döda mig? : (

18

Nu väntar vi bara..

Caroline och Tilda?

nej, skämt o sido. . innan har jag tyckt att Caroline är väldigt lång och Tilda väldigt liten..
Men jag inser nu att det kanske inte är så farligt : )


inga mer lördagar

Sista öppet hus för min del, skönt att aldrig mer behöva gå till skolan en lördag. Fast vad vet jag.. Förvånar mig inte om de hittas på ngt mer sånt här, bara för att.. 
Inatt föddes även lilla Milton. Fick ett mms på honom imorse.

" Hej mitt namn är Milton och hoppas min kompis kommer snart :)

Så nu längtar jag bara mer!


Äntligen

Nu fick jag det sms jag väntat på i snart två veckor.. Louise är på förlossningen : ) Hur härligt är inte det? Hoppas allt går bra för henne nu = )


Natti

Nu blir det en tidig natt för jag är supertrött.. Inatt kan lillen gärna få komma! varje kväll ligger jag och funderar på, hur jag kommer reagera när det väl är dax, vilka man ska få iväg ett sms till, och vad kommer man att skriva? Time will tell!



Sen så var det ju de där med balklänning också?


äh, go'natt

Äntligen hemma

Så var de slut på denna långa skoldag. började dagen med min redovisning om Selma, gick bra. Skönt att ha det avklarat. Vilket betyder att jag har jobbat igen de 3 kommande lektionerna : ) Så nu kommer jag få de arbete jag har kvar att göra i svenska, via mejl. Till en början : ) 

Sen var det heldag i salongen som gällde, gick kanon. Väldigt skönt att dagen är över, för nu ska jag vila lite och ta det lugnt.

Äntligen hemma

Så var de slut på denna långa skoldag. började dagen med min redovisning om Selma, gick bra. Skönt att ha det avklarat. Vilket betyder att jag har jobbat igen de 3 kommande lektionerna : ) Så nu kommer jag få de arbete jag har kvar att göra i svenska, via mejl. Till en början : ) 

Sen var det heldag i salongen som gällde, gick kanon. Väldigt skönt att dagen är över, för nu ska jag vila lite och ta det lugnt.

Hej mitt vinterland!

Jag fick den smarta iden att jag och martin skulle dra på oss täckbyxer o hela köret för att gå ut i snön ett tag. Riktigt skönt att få lite frisk luft, men fasen vad mörkt det är här ute : P



Nu har jag även gjort mina stödord för min redovisning om Selma Lagerlöf som jag har imorgon, första lektionen. Sen är det dags för salong, det blir en lång dag. Jag som varit supertrött bara efter igår och idag då jag haft 2-3 lektioner. Tur jag är ledig på fredag så jag kan sova ut. 

Kollen på mvc idag gick bra, gjorde inte så mycket och än en gång fick jag en reservbarnmorska, typsikt. Jaja, nästa tid är på tisdag om ca 2 veckor. Hoppas verkligen att jag inte går över ända tills dess.. 

Night


Magbild


vecka 40

jajemen då var det snart dags! fy vad jobbigt det är att bara gå och vänta och veta att det kan bli när som helst och var som helst. Speciellt när man vill att han ska komma nu. Fy om jag ska behöva vänta 2-3 veckor till.

v.40
Du: Grattis – nu är du nästan framme. Livmodern, och därmed magen, har säkert sjunkt och de flesta bebisar är vid det här laget fixerade. Livmoderhalsen mognar och utplånas. Kanske känner du av förvärkarna oftare, kanske inte. Det finns kvinnor som aldrig känner av förvärkarna. Rörelserna minskar pga platsbrist, men du ska fortfarande känna av din bebis. Ring till förlossningen om du undrar över något. Många kvinnor har nu tröttnat innerligt på att vara gravida och vill ha tillbaka sina kroppar. Andra är rädda för att byta den trygga invanda graviditeten mot det okända föräldraskapet. Känslorna kan vara ett virrvarr just nu och det kan kännas både jobbigt och underbart på samma gång. Istället för att sitta hemma och vänta (för väntan kan bli lång) så passa på att göra saker som ni inte kommer kunna göra på ett tag sedan. Läs en bra bok, kolla på videofilmer, pyssla lite, gå på bio eller ut på restaurang om ni orkar.

Bebisen: Bebisen väntar nu bara på att förlossningen ska sätta igång. Barnets bröstkorg blir nu mer framträdande, det samlar på sig mer fett och extremiteterna blir starka. Barnet väger nu mellan 3,3 och 3,7 kg och är ungefär 49-54 cm långt. Snart är det dags.






Visst är det dags för magbild sen också? Kommer senare..


Hemma

hemma efter första skoldagen, inget besök på mvc idag utan de var visst imorgon, tur jag kollade det imorse iaf : ) Skönt att komma tbx till tjejerna! dagen var inte lång, bestod utav projekarbete och religion.
Sen blev det en fika på stan med Madeleine, Caroline, Tilda och Jennifer, kanongott med kladdkaka och glass. Usch nu vågar jag inte ens ställa mig på vågen.. vill inte veta hur mycket jag gått upp nu. För nu har det fasen dragit iväg kan jag lova! Det får bli många långa barnvagnspromenader framöver . .  

Sista timmarna

Nu är det snart slut på mitt kära jullov. Imorgon drar det igång igen..

Direkt efter skolan ska jag till mvc. Jag hoppas att det blir sista gången då jag vill att lillen kommer nu = )
Uppdaterar direkt efter besöket imorgon.

Tv4 play

Sitter och kollar på lite avsnitt jag missat pga av att tvkanalerna här ute krånglar. Har nyss sett avsnittet från en annan del av köping, haha kanon!

Ska precis kolla på let´s dance. Frågan är, hur fasen har jag kunnat missa att Rabih är med och dansar?! herregud, illa.


Frukost

Känns riktigt bra att veta att de flesta börjar skolan idag, eller förra veckan : ) Själv börjar jag imorgon och eftersom jag inte har gesäll B kursen så börjar jag dessutom med sovmorgon.

Idag ska jag in till körskolan och prata med Gunilla också. De får jag inte glömma!


Tvättar

Nu vet jag vad hela min dag kommer gå åt till, tvätta. .  Skönt att inte ha någon lortig tvätt liggandes när man kommer hem från bb sen.. åtminstonde inte stora högar. 

När jag dessutom vek tvätten som Martin hade hängt ïgår så fick jag syn på ett nytt sätt som man tydligen kan hänga lakan och påslakan. Man viker dem ca 4-6 gånger innan så att dem blir små som påslakan. Sen hänger man dem på torklina..  Då tar dem ju mycket mindre plats och man får plats med mer. . . Hm, enda problemet, det torkar aldrig.. och hinner förmodligen mögla innan dess. Ha ha. Så nu har jag gått hängt upp massa lakan över varenda dörr som finns på nedervåningen. 

Men visste vore det smidigt om man kunde vika all tvätt o sen när det torkade var det vikt och klart? ; )

söndagmorgon

det är sviiinkallt i huset..  usch för att elda med ved. Tur att jag slipper det : ) Helt okej annars när det inte behövs eldas alls ofta.. men nu när det är ca 25- ute, man går och lägger sig runt 12.. o ingen eldar på ca 9-10 timmar.. då är det inte nådigt i huset kan jag lova! Funderar starkt på att anlita någon som sitter där ute och eldar hela tiden, som ett vinterjobb.



Vad tycker ni egentligen, okej eller inte? Tell me.


Lugnt och skönt

Nu har mamma och syskon åkt hemmåt så nu är det något lugnare i stugan, får dock va glad över att mamma kom och hjälpte mig städa lägenheten osv : ) Louise och Stefan, o deras vovvsing har varit här en stund också, druckit lite kaffe och fikat (saft till mig). .    Jag tror att Louise kommer få inatt eftersom hon skulle haft i måndags och igår hade hon massa verkar. . vi får se om jag får rätt! 

åh jag har också ont nu, i magen...  ätit för mkt popcorn : (

Nu var lägenhetsnycklarna lämnade, nu bor jag ute i huset på heltid! : )


barnvakt

idag slapp jag att städa. Mamma åkte till lägenheten ensam.. Istället fick jag vara barnvakt åt mina två bröder. Frågan är vad som är roligast? ..    Martin fick iaf lite ledigt från dem idag.

Inatt mådde jag lite dåligt, var upp flera gånger för det kändes som jag skulle spy. Så kan det vara när bebis trycker o sparkar på allt. Tillslut mådde jag bättre om jag kunde sova.  Dock vaknar jag på natten ibland och det ömmar "där nere" eller vad man ska säga..  Sk. förverkar.


Förvärkar:

• Symptom du kan få: Kramper och ihållande smärta i ryggslutet.

• Vad beror det på? Förvärkar är något helt normalt och beror på att livmodern övar sig inför förlossningen. Alla kvinnor känner inte av detta, men livmodern arbetar under hela graviditeten.

• När uppstår det? Under graviditetens sista veckor.

• Vad ska jag göra? Förvärkarna är mycket lindrigare än de sammandragningar du kommer att uppleva under förlossningen. Vissa kvinnor tycker att det hjälper att lägga sig ner och vila, medan andra föredrar att röra på sig. Försök att hitta ett eget sätt att slappna av och hantera obehaget, det kommer du att ha nytta av under förlossningen.


Utsliten

Fy idag har jag och mamma städat lägenheten, har fortfarande en del kvar att göra imorgon... det tar verkligen tid. speciellt när mamma är så petig : P
Nu har vi precis ätit tacos.. mumms. Duschen lockar nu, sen får det bli sängen. 

Ingen bebis för lousie än, vi väntar med spänning : )

Driving day

Idag hade jag lilla uppkörningen, det gick väl helt okej förutom att gubben tyckte jag körde lite för fort in i rondeller osv, med tanke på väglaget..  Får väll lätta lite på gaspedalen, inte svårare än så : )

Sen var jag tydligen tvungen att göra de tre repetionstest man gör efter man fått de gröna prickarna... För att få boka uppskrivningen. Så nu har jag fixat dem tre. Så ska in till min kära Gunilla imorgon och lägga upp en taktik ; ) Lite svårt att boka körning o så nu med tanke på att man inte vet när o hur allt blir veckorna framöver. Men vi kommer nog på något bra!  Snart kommer mamma och de två små ligisterna, pusskalas! med den minsta iaf.. 

Nu blir det shoppingrunda!! i mataffären . . .  : /

Är du nervös?

Den frågan har jag nog fått snart tusen gånger..  Så därför tänkte jag berätta nu för alla att NEJ jag är inte nervös inför förlossningen.  När det väl kommer så är det ingenting som jag kan göra åt eller komma ifrån. Dessutom försöker jag hålla mig så lugn som möjligt nu innan, ingen idé att gå och stressa upp sig inför förlossningen. Man hinner nog stressa upp sig nog när det väl är dax, tills man kommer in till förlossningen och blir totalt fokuserad på vad man ska göra.  Sen är jag så otroligt förväntansfull att det inte finns plat för några nervösa känslor hos mig : )   Man får helt enkelt ta förlossningen som den kommer, även om det blir en mardrömsförlossning så får man ut något av det som är ovärderligt.  Så hoppas vår lilla älskling kommer snart : )

Imorgonkväll kommer mamma och syskon, dax att städa lägenheten! 

Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig, upp tidigt - "lilla uppkörningen"

Just ja, idag är det onsdag.. 38+1, alltså v 39

 


spanar



 tajmahal

Alltid varit nöjd de gånger jag beställt härifrån innan



rapunzel

Förra gången jag beställde härifrån tyckte jag inte att håret räckte, det trasslade sig även väldigt snabbt.




Martin ser dock inte meningen med att köpa hår, ne.. men jag ser inte meningen med att köpa snus heller? : )


Löshår

Nu sitter jag och kollar massa olika löshår..  hade tänkt mig lite lagom längd denna gången och inte så superlångt.
Sen är det om man ska ta vanligt rakt eller om man ska testa med ett lockigt.. Dock släpper troligen lockarna rätt snabbt.. Hm..  Jag spanar vidare lite

clips vill jag ha, för det är skönt att kunna ta av och på snabbt. Frågan är om man ska köpa ett träns och sätta dit clips själv, eller om man ska vara latmask och köpa ett färdigt set..     

Klart

Sådär nu har jag det avklarat, nu får vi se vad tommy säger på "lilla uppkörningen" imorgon : )

Martin fotade rådjur som stod ute på hans lilla bod och käkade , bor man ute på landet tro? ; )


Körskola

Nu ska jag sätta mig och få den sista gröna pricken av 4.

Kvällen igår spenderades hos Tilda, åt pizza och blekte mitt hår lite mer. Ebba var också med : ) 

ne nu ska jag sätta igång..

Stan kallar

Nu har Louise varit här och hälsat på, synd att inte hon fick värkar när hon var här ; ) 
Hennes lille lär ju komma när som helst tycker man, hennes bf var 3 jan och nu är det ju den 5e.

 

Stefan och Lollo, superfin bild


Sådär ja

Nu har jag tagit lite kort och hittat sladden till kameran efter 30 min letande, det är inte lätt när man just flyttat inte.

Idag tog jag en liten shopping på stan för att fixa lite smått inför packningen till bb.
Kompletarade med en ny neccesär, liten tandkräm, amningsbh, sköna "efter-födsel-trosor", en mjuk babyfilt, ett par tofflor   tror jag har allt nu?


Ytterkläder att åka hem i + nappar och filt



blbarnstolen står i hallen



Sängen har varit framme ett tag



och i den har jag lagt några kläder som ska med till bb



Skötbordet är fyllt med lite smått och gott



badas ska det också, balja + badställning



sist, men INTE minst , magen  

38+6


Jag lever

Mitt internet i lägenheten har slutat funka och nu är jag inflyttad hos Martin... precis nu så fixade vi hans internet, så nu är jag tbx så ni kan följa de sista veckorna : )  

Håller på att packa klart väskan inför bb, ska ta lite kort nu så uppdaterar jag senare


New year

Gårdagen var superlugn, passade min 6 åriga lillebror tsm med Martin. På morgonen drog vi bort till isen för att Daniel ville åka skridskor. Jag fick också kana runt och spela lite "match".. dock på skor, men det räckte! Sen åkte vi hem för att vila lite. Åkte därefter och handlade massa gott som godis,chips, dricka osv..  Syndade sedan på Sibylla. Efter det blev Daniel nyklippt och jag gjorde iordning ett bad till honom, med levande ljus, mysigt! 
Senare på kvällen lagade vi tacos, my choice, hehe.  Fyverkerier skör vi också så nu är jag dynamitexpert!

12-slaget skålades med hallonsoda. Det funkar lika bra det med : ) 

Nu har det blivit 2010, så nu är lillen välkommen när som helst! 17 dagar kvar nu, fast kan ju lika gärna vara en dag kvar.. eller 30. Det märks!


RSS 2.0