Zzzz...

jag är trött efter min långa skoldag. Skulle kunna lägga mig och sova någon timma nu... Fast då somnar jag troligen inte ikväll. Har ätit lite mat och rensat ut lite lådor med massa papper och skit..  Tror 75% av allt var rena skiten som bara var att slänga..  Får börja göra lite små utrensningar och lite småplock då och då.. sen fixa lite skavanker på lägenheten, sen fram emot dec är det ju dax att göra sig av med mitt lilla råttbo = )

hade tänkt att ta mig ett träningspass på Colluseum idag, men inget av passen lockade direkt, förutom Dans Aerobic och den har redan börjat : ) Så jag drar på mig träningsskorna och går ut och tar en långpromenad istället, så får man ju lite frisk luft på köpet också!

Time for school

Nyvaken. Ska hämta lite tvätt nere i källaren. . Sen blir det frukost o sen vidare till skolan..
dagen börjar med religion, helt okej!: )

Gick och la mig rätt tidigt igår och det är riktigt skönt att kunna vakna och inte känna att man skulle behöva sova 3 timmar till för att funka..  Så tidiga kvällar får det bli en hel del av nu.

Tvätta tvätta

jajjemen jag är i tvättetider. Har tvättat klart allt nu så nu hänger kläderna i torkrummet. Får se om jag vågar mig ner i min läskiga källare när det är mörkt sen . . i nödfall tar jag det imorgon = )  Min källare ser verkligen ut som den skulle vara tagen rakt ut en skräckfilm.. men luktar gott gör den. Sådär gott som det gör när man kommer in i garage, Mmmm de skulle vara något för parfymbranchen de.. " Garagedoft "  = ) 

Har ätit lite, funderar på hur jag ska spendera mina sista timmar av kvällen... En sak är säker, jag ska INTE se på Sagan om konungens återkomst. Inget fan av de filmerna..

Sovmorgon till 09.30 imorgon, härligt. 

19+5

Till alla er som inte sett kennyfilmen, ni har inte missat så speciellt mycket :p jag är grymt besviken. Klart man får sig ett gott skratt då och då.. men allt för sällan. Serien som gick för länge sen är mycket mycket bättre.

Idag har jag och Martin varit och hälsat på Hallblad(kompis till Martin), hans flickvän Carro och deras lilla Svea som är 6 veckor : ) Så söt och liten och jag längtar så till jag får min egna lilla bebis : ) 

Har dock inte så mycket bebismage att komma med, men de börjar ta sig nu iallafall : ) 
 

19+5

 

Kenny night

Ikväll blir det att kolla på Kenny starfighterfilmen! Sett fram emot att se den faktiskt : )





Sen får vi inte glömma att Maddeleine fyller 18 år idag! 


+ & -

ja nu har jag sett rummet, det var ju inte direkt som jag hade tänkt mig, men det hade jag inte förväntat mig riktigt heller.  Svårt att beskriva hur det ser ut, jag får fixa foto istället. Men det är iaf en fondvägg som går i rött,svart och typ silver? Sen är resten av väggarna svarta.. förutom en vägg som är för jävla hemsk enligt mig^^ Där de satt upp så de ser ut som en stockvägg...  och stockhus för övrigt är inte min grej, alls. Jag ser inte alls det där mysiga som alla ser i alla fjällstugor som är 100% byggt av trästockar, men men : )  Med lite saker som tv, gardiner osv så kanske de jämnar ut sig med den fula enligt mig " ladugårdssvägen"  :D 

Garderoben blev rosa iallfall, dock inte lika skarp rosa som jag ville ha, men de är väll en fisig sak.. så det gör inget. Den blir bra! 

Om man sitter i sängen och kollar på rummet så flyter allt ihop jättebra ändå, men står man i dörröppningen och kollar så tkr jag det ser lite kocko ut.. med en lite mer modern skarp mönstrad fondvägg, en flisig stockvägg och en helsvart målad vävvägg på andra sidan.

Var till ikea idag då, så fixade vi matta, gardiner, krukor och annat krafs.. Next up = Ny sängstomme ( tycker jag då, inte martin.. han vill hellre ha en ny stor 50 tums tv, killar ; )  . .  )

Sen ska jag dra igång och måla barnrummet, och jag hoppas jag får måla det själv.. För nu när grabbarna varit igång så är det färg lite överallt.  På tex hallgolvet där uppe, som jag slet så med att täcka när jag målade där. . typsikt.

Första dagen gjord

Hemma från första praktikdagen, fick sluta lite tidigare. Under dagen så färgade jag Matildas utväxt, blekte ett parti i håret som vi sedan gjorde klarrött, som matilda även haft tidigare för ett tag sen. Det blev finfint! Sen packade vi upp massa färger och produkter.

Ikväll ska jag åka ut till Martin..  så då får jag äntligen se sovrummet som han och adam renoverat... hm, jag är nyfiken!
Å eftersom de skulle vara en "överraskning" tills jag kom hem från bulgarien så känner jag en stor press på mig att jag MÅSTE tycka det är fint.. Så ja, vi får se vi får se ; ) Let you know later.

Min minsta lillebror har börjat skolan nu, usch vad hemskt. Han ska ju va liten och go föralltid?



Stråt

Gomorron, idag gör jag min första praktikdag på Stråt = )  Så har nyss ätit frukost och försöker nu vakna till lite med hjälp av lite skön musik.. 

Började knapra mina järntabletter innan jag åkte till Bulgarien. Jag skulle egentligen ha väntat några veckor med dem men eftersom jag blev så lätt yr så fick jag börja lite innan för att se om det hjälper. Har väll inte direkt gjort något anstängande efter dess så jag får väll se idag på praktiken hur vida de hjälp eller inte. .


Alfred Nobel

ja dagen bestod alltså av ett besök i alfred nobels gamla hus.. hm, inte så värst intressant men. Påvägen dit blev vi indelade i grupper.. och vi fick som "uppgift" att komma på så många namn och städer på A som möjligt. Vinnaren får shampo eller något liknande från salongen . . Klart vi vinner ; ) 

Dagen avslutades med korv & bröd.  Nu ska jag ta en liten tupplur.

"Lära-känna-dag"

Yes, idag är det ingen vanlig skoldag.. utan en dag då frisör 1.2 & 3 gör något tillsammans . . Dock vet jag inte om jag kommer tycka detta är så kul. Eftersom det jag hört vi ska göra är att gå en tipspromenad och sen få en guidad tur på ett museum. Hoppas att lärarna bara försökt lura oss och att vi ska göra något roligt istället som alla andra år. .
Well well, nu får jag sätta på mig kläder och dra till skolan.

Back in sweden

Nu är jag tillbaka i kalla sverige. Det har varit en superskön vecka med sol, bad och annat skoj : )
Har varit bra väder varje dag som tur var, även tur för Elin som stekte så mycker hon kunde.. Själv var jag alltid först upp från solandet, duschade och tog en siesta. Kan va skönt det med : ) 

Sunny beach är jättemysigt men maten är skit, verkligen jättedålig : /  men men, smällar man får ta!  Mycket partajande är det såklart där nere.. o klart testade vi på utelivet också, dock inte lika mycker som alla andra ungdomar som åkter ner dit. Jag var självklart nykter, så alla gratisdrinkar och välkomsdrinkar fick gå till mina kära vänner.

Utekväll 1: Beachparty på shooters, med tacobuffe.  Det såkallade beachpartyt sög verkligen, jag kunde räkna antalet personer som var där på mina fingrar och tår kändes det som. Maten var dock bra.

Utekväll 2: Poolparty och skumparty på kung i baren.  Det här var skoj skoj. Bra folk och klart mycket mer folk. Här hade vi en riktig rolig kväll

Utekväll 3:  Pubrunda med Glade viking.  Denna kväll var både och..  den startade jättebra på själva glade viking, men resterande puber var tråkiga, dålig musik.. och folk började försvinna, även vi  = )

var i karlskoga runt 5 imorse.. Så sov någon timma sen så pallrade jag mig iväg till skolan. Efter skolan gick jag, Tilda och Ebba till stråt för att prata om praktik. Pratade med handledaren om hur jag tänkt lägga upp det och det var inga problem, än så länge går allt som planerat : )


idag går jag in i vecka 20

        

Adios amigos

Nu har jag stäng igen väskan.. endast halvfull. Dock ska den inte vara de på hemvägen : )

lagt in lite musik på mobilen så jag kan lyssna på i bilen ner, för min ipod "fick ben" för ett bra tag sen : P ..


Shakiras nya låt är min nya no.1! videon till låten är också precis släppt men hittade dock ingen med bra bild och ljud.


time to go, sunny beach here we come

Nyss vaknat, av mig själv dessutom : ) Sitter och äter lite frukost innan jag tänkte göra såna saker som kan vara bra innan man åker, som att gå up med soporna osv..
 
jag bli upphämtad i Karlskoga runt 12, så har ju god tid på mig att fixa lite nu innan. Sen bär det av till Arlanda där vi också kommer ha god tid på oss så vi hinner äta och så att emelie hinner gå i tax-freen... kan ta ett tag, haha.

Vi är framme i bulgarien 23.00 (bul.tid) och sen väntar en timmes bussresa till hotellet. Alltså är det bara att gå och lägga sig och ladda inför morgondagen.  Ska bli så skönt, hittade även min kamera igår efter jag letat ett bra tag, så kan lägga upp bilder från sunny, kanske även under resans gång? Vi får se, vi får se : )  


Typiskt att jag skulle somna med blött hår igår... nu ser jag ut som Robert wells.

    Sexig va? ; )
 

Göraalltpåendag-dag

Idag åkte jag tåg tidigt tbx till Karlskoga. Eller ja, tåg, byte, tåg, byte, buss. 

Gick sidan till skolan och pratade med mina lärare om hur vi ska lägga upp mitt kommande skolår. Kommer bli tufft,
men lärarna är hjälpsamma och det känns bra : )
 
sen gick jag och ansökte om ledighet de dagarna jag åker bort nu. 
 
efter det gick jag till syo och valde bort min individuella val kurs, Gesäll B som jag har på vårterminen.

Nu ska jag försöka få tag på min handledare på min praktikplats, för att se om jag kan lägga upp min praktik på det sätt jag tänkt mig.. Halva tis, halv ons och helfredag. De kommer då ta mig ca 9.5 vecka + ett höstlov och min praktik är klar : )
Så, vad har jag kvar att göra? Gå till apoteket och fixa järntabletter, hämta min resväska hos ragén, laga tacos med ragén, sola, packa resväska inför bulgarien, diska . . 

Hmm... jag har häcken full kan man säga : )



Här är mitt schema under höstterminen. Mitt schema under våren är oklart. Men vet iallafall att jag kommer vara ledig fredag + att de första frisörlektionerna på tisdag och onsdagmorgon är borta. 

Sunday

lovade att blogga idag, är dock inte tbx i Karlskoga än utan sitter hos Elin. 
Idag har jag övningskört lite med mami, det gick bra = ) 

Åker till Karlskoga tidigt imorgon.


Ingen bloggning under helgen

skriver igen på söndag.

Karlstad en sväng idag, sen får vi se var det bär av . .

Packåsna vs barnvakt ... ?    tror barnvakt  vinner med hästlängder. . 


at madde

Nu sitter jag hemma hos Madde, vi har nyss käkat korv med bröd.

Vi sitter och beklagar oss över personer som skickar anonyma kommentarer. . vad är anledningen till att folk inte vågar vara "oanonyma" ?  vill man säga ngt, oavsett om det är bra eller dåligt så får man väll stå för det?

anonym = tummen ner

AJ!

Nu har jag kommit hem efter några timmar på sjön . . alltis skönt att åka båt. Men mindre skönt att åka ring. .   Stackars min stjärt säger jag bara! Men får väll tänka som ragen sa " Se det som vibrationsträning - och det är ju skitbra. . "
Ne nästa gång jag åker blir det kudde fasttejpad runt stjärten. Ska även tejpa fast tuttarna, för hade ont i dem med efter allt guppande.

Ring efter en robåt vore ju det bästa. bara ligga och glida i vattnet samtidigt som man kan sola : )

Klippdax

Nu ska jag snart dra och klippa lite.


Ikväll ska jag med Ragen och några ut på sjön med båt + ring.
Skitskoj! : D 

Uppdaterar efter, om jag överlevde ; )

Ännu tidigare morgon

Idag gick jag upp ännu tidigare.. 08.00 faktiskt, lika bra jag börjar vänja mig nu när skolan snart drar igång.
Ringde till vårdcentralen och fick ny tid hos barnmorska, nästa gång blir den 1 oktober.

Nu ska jag käka frukost, sen ska jag ta en skön morgonpromenix och sen sola en kortis eftersom de inte blev av igår.
 senare idag ska jag klippa, klirrar alltid lika gött i kassan! 

På fredag åker jag till Arvika, för då är det hamnfesten. Fast allra viktigast är nog att jag får köra lite bil med pappa... för det är mycket behövligt.. Snart fyller man ju 18. Varje gång jag tänker på att jag måste ta körkort så fort som möjligt får jag nästan ont i magen för jag tycker det är så svårt och krångligt! Men för att de ska gå över så tänker jag såhär...

" Om Mats i en annan del av köping har körkort, så borde väll jag klara det också? : ) "


ne nu blir det gurkmacka + fil och flingor!

Still waiting . .

jag och madde begav oss till skolan på schemajakt.   Men de var tydligen inte klart än. Lärarna har inte ens sett det än så det kan bli många ändringar. Men eftersom jag och Madde var så söta. Så fick vi se hur schemat är tänkt just nu . . 
Hjälpt mig dock inte så mycket på vägen, eftersom jag ksa välja bort en av de idividuella frisörkurserna... och frisörtimmarna är utslängda lite vart som helst. Så det är alltså upp till mina frisörlärare vart de lägger den kursen. Och eftersom de inte ens sett schemat än så vet ju ingen? . . . Gud vad trött jag är på att vänta.

För er alla som också väntar på scheman så kommer de inte att släppa det förrän nästa vecka.

För er i klassen kan jag meddela att våran "salongdag" kommer ligga på en torsdag igen + en sovmorgon på måndagmorgon . . som det ser ut nu.

Peeling

Nu ska jag ta mig en efterlängtad dusch. Igår var jag på stan och köpte peeling creme som jag så länge sagt jag ska göra. Idag är det bara en vecka kvar tills jag åker till Sunny beach. Dags att peela! Skulle egentligen gjort det mycket tidigare, men men.. bättre sent än aldrig? Sen lite senare under dagen får det bli en KORT stund i solarium.




Uppe tidigt

Jag är faktiskt redan vaken.. Visst, vissa har säkert suttit på jobbet i flera timmar.. men jag har ju sommarlov : )
Nu imorse ringde jag till barnmorskemottagningen på vårdcentralen. Hade blivit bedd att göra det så fort jag varit på ultraljudet på kvinnomottagningen för att få en ny barnmorsketid. Typiskt att det inte fanns några telefontider kvar idag.
Imorgon ska jag gå upp jättetidigt, så INGEN annan hinner ringa dit före mig : )

Skrev ju tidigare att jag sitter och väntar på att nya schemat ska släppas. Trodde ju att det var någonting på g där ett tag? Men ack vad fel jag hade. Tycker folket som jobbar med det där kan lägga på ett kol, jag menar hur många veckors sommarlov har inte dem haft? Så nu när de är tbx på skolan kan de väll rappa på lite?
Torsby fick sitt schema bara några veckor efter sommarlovets start, Arvika har också fått sitt..   Men det är väll klart att bara för att jag har väntat halva sommaren på att schemat ska komma så släpps de säkert 1-2 dagar innan skolstart, när jag är i bulgarien.

En vild liten krabat

Hemma igen från ultaljudet! Går inte att beskriva känslan när man ligger där och kan se det lilla pyret på en skärm . . Från att vara något som "kommer att komma" till att verkligen vara något. Helt ofattbart : )  Barnmorskan hade lite svårt att kolla upp allt eftersom det var en riktigt vilding som vände på sig hela tiden och hoppade runt. Man kunde inte annat än skratta när han stod och hoppade få fötterna med rumpan upp i vädret. Morgongympa kanske? ; )  
och visste såg hon en liten snopp! Så nu känner jag mig supersäker : )  Kul att hemtesterna visade rätt! 

Datum för födsel blev dock uppskjutet ca 1 1/2 vecka. Från 7 Januari till 18 Januari.

Ca 17 cm lång och vägde 119 g.
Idag är jag alltså  16v+6

Valde ut några bilder som jag ska scanna in i datorn sen.  Just nu är det här den enda bild jag kan ge er = ) 


Dax för ultraljud

Idag är det dax för mitt första ultraljud där man faställer info om hur lång tid det har gått, antal foster, moderkakan + ev. missbildningar.

11.00 ska vi vara där.. detta ska bli spännande eftersom jag drömde att jag fick tvillingar för någon natt sen.

Uppdataterar direkt efter = ) 

Dålig uppdatering I KNOW = )

har inte haft någon dator i närheten under veckan nu, så blivit dåligt med de. Men man måste ju få ha 100% sommarlov ibland också ; )

Sitter hemma hos Elin nu, kollar lite på biljetterna till sunny beach = )  Nu längtar jag!

börjar dessutom hända lite med skolschemat på internet...  alla gamla scheman är borta och vi står som åk.3... Nu är det på G! ÄNTLIGEN!

Nu ska jag och Elin åka och spana in en kräftskiva..

Imorgon är ja tbx i Karlskoga igen = mer bloggande

Varma koppen

Nyss vaknat, äter.. (eller dricker?) lite frukost. Har massa tvätt nere i torkrummet som jag snart ska gå ner och hämta.  Sen har jag tvingat mig själv att ta disken efter det.  Om ca 2 1/2 månad är jag 18. Usch. Då kommer pressen på körkort som jag dessutom MÅSTE fixa. Jag som hatar att köra bil just nu. Det är krångligt och svårt! 
Varför är inte alla bilar i hela världen automat bilar? . . 

barnvakt åt en 18åring

Jo så kan man kalla kvällen, mej oj oj vad många goda skratt jag fick mig : )  Tack carro.

Här har ni ett smakprov. .  Tim "fightas" med Caroline




För er som inte orkar kolla hela, slutet är bäst ; ) 

Som en ny människa

Nu har jag duschat och fixat och känner mig ready to go!
Om 40 minuter spelar Alice in videoland... jag och raggmunken drar på det medans madde och gänget ligger hemma hos henne och sover. Så blir det när man dricker alkohol flickor : ) 

Senare ikväll blir det 100% Backyard babies, man kan ju inte missa snygga Dregen inte ; )  Sen är det även Millencolin ikväll, inte direkt något band jag lyssnar på allt för ofta men tycker är bra, så visst ska jag dit, för känner på mig det kommer bli ett himla drag : )  

Rockig kväll!  Tummen upp !


RSS 2.0