Milliam 2 månader



Grattis lilla älskling. Du har blivit så stor : ) <3



Svar till anonym: Anonyma kommentarer är alltid lika kul! : ) I lördags var Milliam hos farmor Lotta och skulle varit där även om vi varit hemma. Så då väljer jag väll självklart att gå ut och unna tid med mina vänner som jag inte alls har lika mycket tid för längre. Även fast man har en liten bebis så får man inte glömma bort alla andra som betyder något för en. 
Dessutom är man 2. jag & Martin har lika stort ansvar, trots de blir man alltid hårdare dömd som mamma?..  jag och Martin unnar varandra lite egen tid ibland. Det måste han ha för att orka ladda om batterierna. Vilket betyder att om Martin vill hitta på något med sina vänner, så är jag hemma med Milliam och tvärtom om jag vill det : )
Ute på krogen hela natten? Hm, jaa...   hela 45 min var jag på "krogen".. fy skäms på mig!
Stackars den som bara har 45 min lång natt...  bad sleep!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Gud vad sööööööt!!!

2010-03-22 @ 16:08:27
URL: http://idiaow.blogg.se/
Postat av: Linda

idioter som dömmer, dom vet ju själva ingenting men är bara tvungna att kommentera. stå på dig. du är en bra mamma, det vet alla : )

2010-03-22 @ 17:02:37
URL: http://lindakekkonen.blogg.se/
Postat av: Tilda

Hallå Amanda, visste du inte att man måste leva i celibat och bara sitta hemma med sitt barn enda tills det blir 18 år gammalt? Det är ju så mammarollen fungerar.. Åh hatar anonyma tönt kommentarer!

2010-03-22 @ 17:27:20
Postat av: ida

den som skrev den kommentaren på föregående inlägg känner verkligen inte dig iaf. Även fast jag bara träffar dig en gång om året numera, så vet jag att du är en riktig supermamma! Jag vill träffa dig och Milliam snart :) saknar dig massvis!

2010-03-22 @ 20:49:24
Postat av: caroline

lite roligt att läsa andra "unga" Mammors bloggar, för direkt när de har skrivit att de har varit ute, tro på f*n att en anonym är snabb med att kommentera och titta snett... De verkar totalt glömma bort att barnet faktiskt har 2 föräldrar som båda är lika duktiga och kapabla att ta hand om sitt eget barn. Men när papporna är ute så sägs det inget, en klapp på axeln och gratulera till lillfisen, men när en mamma är ute,, sneglande onda blickar och kommentarer som "men vart har du din bebis nu då?? Hur klarar den sig? " ja man har blivit mörkrädd för mindre...



Visst, själv har jag varit nykter och hemma från krogen sen oktober -08 men det är helt själv valt. Och man märker genast att det inte är lika många som hör av sig eftersom man inte är "lika rolig" Längre, vänskapen sätts på prov även när man får barn, det gäller att inte glömma bort dem!!

Oj vad långt inlägg det blev ;) Men vet att du är allt annat än en dålig förälder! ha det fint!!

2010-03-22 @ 23:09:02
URL: http://sweeetcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0